• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
bjdbjd - напреднал
Bobby написа:
Не мога да ти дам съвет, не съм работил със swing-away за тениски, а само за чинии :). Да знаеш, че е малко вероятно да не е Китайска, но то няма как да не е при тази цена де, но има китайски модели ,които са много добри. Тази ,която си пуснал линк за нея е с по-интелигентно управление на температурата, както се вижда. Препоръчвам ти да си вземеш възможно най-голямата преса, защото винаги ще се намери по-голямо нещо за щампиране. Аз работя с 60х40 и съм доволен. Ако ще се занимаваш със сублимация, ще ти дам няколко съвета.
Благодаря ти колега съфорумник! Надявам се да станем скоро колеги и в бизнеса за печат на тениски например... това ми е първата цел..и то чрез директен печат... Засега съм доста ограничен откъм финанси, затова търся възможно по-евтина преса, макар, че не обичам да правя такива компромиси..по-нататък, ако потръгнат нещата ще купя по-качествена от утвърдените на пазара марки...Да разбирам ли, че пресата , която е в линка ми си заслужава цената? И тя също е 60х40см де :)
Ако искаш - да се намерим и в скайпи да споделяме опит и т.н.?
Bobby - специалист
Ако имаш въпроси - питай. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "HEAT PRESS-ТЕРМОПРЕСА за текстил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: