Ел. инструментите. Консумативи.
mirk - майстор
Все още съм на мнение че може да му се изхвърли цялата електроника и да му се сложи стандартен ключ без никакви кодове. Просто последователно свързани ротор, четки, спусък и кабел, най много да има и блок за регулиране на оборотите. Какви дистанционни какви 5 лева :lol: един бош с прецакан ключ го пуснах директно без ключ и пак работи една седмица докато му намерих оригиналния ключ.
ESPACE - майстор
Ясно е че ще може да се пусне без регулиране на оборотите но това ще осакати машината. Логично е имобилайзера да разрешава работата точно на управлението на оборотите.
mladkal - майстор
rolls написа:
mladkal написа:
Имам този модел Метабо, който е от снимката. Води се Metabo KHE32...
Да, ама на снимката е KHE 75 ...
М, да...благодаря, колега! Не бях обърнал внимание... Забележката е съвсем уместна.
Този е близо седем килограма на фона на моя 3,600; силата му е два пъти и нещо по...
Но основното устройство и на двете машини е едно и също, а заключващия блок е едно към едно.
На колегата dandan74 може да е от ползва в бъдеще и следното

Веднъж отключена машината може да работи N на брой часове...Спира да работи само, когато повторно се натисне дистанционния ключ в непосредствена близост
Хипотезата на Хаусдоктор, че четките се самоизключват при износване е сто процента вярна. Също така достоверни източници казват да не се разчита безрезервно на инидикацията, която сигнализира за износеното им състояние.

Желая успехи.
dandan74 - специалист
ето и снимките

Прикачен файл

IMGP1181 (1280 x 960).jpg

Прикачен файл

IMGP1180 (1280 x 960).jpg

Прикачен файл

IMGP1179 (1280 x 960).jpg

Прикачен файл

IMGP1178 (1280 x 960).jpg

Прикачен файл

IMGP1177 (1280 x 960).jpg
dandan74 - специалист
дали пък не си е навъртяла работните часове???и да иска сервиз та така е спряла от раз без да свети нищо???
housedoktor - майстор
Май метабо имаха тази функция- след изработване на ресурса -бях 4ел нещо подобно,не мога да се сетя къде
mladkal - майстор
Когато си го закопувах ме "светнаха" нещо в стил, че заедно с четките се сменя и ротора, понеже и той се износва...
ма това бе преди пет години, а от тогава..Доста вода изтече. Дано не е истина и да не съм доразбрал нещо!!!
gosho_d - напреднал
dandan74 написа:
подариха ми бормашина метабо но не работи
до последно е работила и е спряла
не е крадена а просто е взета от длъжник
от фирма работеща с такива машини ,но уви разпаднала се ,и не се знае кой какво е взел
след взимането и вместо дължими пари е работила повече от година-и сега изведнъж е спряла
чудя се при такава "информация" защо ли има толкова хора, решили на честна дума да ти разясняват нещата

ще те посъветвам нещо - писал си, че ти е в гаража, внимавай да не ти я откраднат
dandan74 - специалист
gosho_d,
бъди поне малко оптимист бе човече-просто разговаряме по темата за да мога да спестя ходенето до оторизиран сервиз.това е причината ,въпреки че вероятно натам отиват нещата.
РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА,НЕ СЕ ЧУДИ ЗА КАКВО ДА ПРАВИШ ИНТРИГИ.

мерси на всички отзовали се,ще пиша какво ще стане след посещението в сервиза.
krasiorocknroll - специалист
Перфоратор METABO?!Без пари да ми го дават-няма да го взема!Не знам кой "инженер" го е измислил? :axe:

Тема "бормашина метабо-помагайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: