• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
gogoqna4kov - напреднал
здр на всички започнах един гардероб тип свободно съчинение направих рамка от профили за гпсо картон след което ги обших с плоскости от пдч но останаха вратите те също ще са от пдч но въпроса ми е колко луфт трябва да има м ду горна и долна релса механизмите са с товароносимост 35 кг на врата пластмасови с пластмасови релси отвора между горна и долна релса е179 мм колко трябва да са вратите извинявам се че няма снимки но нямам време да качвам снимки сега утре ще кача защото първо ще трябва да ги смала малко
bisplus - специалист
Не съм виждал толкова нисък гардероб но иначе по 10мм от двете страни ще е достатъчно.
п.п. С тея пластмаси няма да изкараш дълго.
comunikator - специалист
То и 10мм като извади още по малък ще стане :-D
gogoqna4kov - напреднал
хаиде ето снимките даваите акъли

Прикачен файл

гардероб4.JPG
гардероб4.JPG (76.96 KиБ) Видяна 5496 пъти

Прикачен файл

гардероб3.JPG
гардероб3.JPG (57.54 KиБ) Видяна 5496 пъти

Прикачен файл

гардероб2.JPG
гардероб2.JPG (53.53 KиБ) Видяна 5496 пъти

Прикачен файл

гардероб1.JPG
гардероб1.JPG (64.23 KиБ) Видяна 5496 пъти
bisplus - специалист
gogoqna4kov написа:
хаиде ето снимките даваите акъли
Е какви акъли искаш..нали ти казах. Така като гледам ширината на гардероба, с тези механизми няма да стане. Ако е с тях е трябвало да предвидиш да е с поне 4 врати, защото съдейки по водещите лайсни ако са само две няма да можеш да ги мръднеш.
gogoqna4kov - напреднал
:wink: точно 4 ще бъдат приятелю само че на две релси сещаи се как :mrgreen:
gogoqna4kov - напреднал
етто как

Прикачен файл

гардероб4а.JPG
гардероб4а.JPG (77.96 KиБ) Видяна 5485 пъти

Прикачен файл

гардероб4а.JPG
гардероб4а.JPG (77.96 KиБ) Видяна 5485 пъти
Smarin - специалист
така като гледам на първо четене ми прави впечатление инструмента и (ако е твой де) и ме навежда на мисълта , че си мераклия , грамотрн и сръчен , но това дето си тръгнал да правиш е много компромисно решение . Да беше взел една система за гардеробни врати от алуминиеви профили (пълнеж каквото ти сърце иска кеф ти сткла цветни , кеф ти огледало пък ако гониш цена само пдч) щеше да стане приказка , пък за качеството да не говорим , щеше да си плъзгаш мазно мазно едни врати и да ти е кеф , че си свършил нещо а ти си решил да прекаламисваш :)
estorm - специалист
Това 'нещо' дето сте захванали в апартамента ли се намира ? Имам съмнения че ще ви се харесва скоро след като го направите. Дори за инструменти да го стягате . Обикновено компромисните решения не са за предпочитане имайки предвид факта , че временните работи остават удивително дълго време :?
Напишете в googleto 'Плъзгаща система' и разгледайте . Имам много варианти като тези

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (6.5 KиБ) Видяна 5400 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (7.13 KиБ) Видяна 5400 пъти
gogoqna4kov - напреднал
здравеите отново гардероба е вече завършен и утре ще кача снимки само искам да кажа че исках да ми излезе възможно наи тънко и бялото ламинирано пдч ме устрои така цялата дяволиика ми излезе около 360 380 лв а пък стята в която се намирае спална боядисана изцяло в бял латекс и светъл ламинат а спалнята е от иглолистн материал но както и да е ще кача снимки за де се похваля :lol:
  • 1
  • 2

Тема "въпрос относно плъзгащи врати на гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: