• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
wentii - специалист
sepultura написа:
wentii написа:
Покажи и как си я шпакловал
Не мога - шпакловчика е в Карайсен :finga:
и забрави да са върни :finga: :finga: :finga:
(аре, бре Маджаров-Come back :supz: )
Другата седмица може да те огрее! Върна се той, ама при доктора...пак.
lordmails - специалист
hailo: остави човека да си носи сам отговорност за действията.Той не иска съвет,а само показва какво е направил.И както виждаш не приема съвети,за нищо. Нито за разширителя ,друг ще му каже за картона,че трябва да е розов(противо пожарен)но той е решил зелен (противо влажен),карай това едруга бира.

sepultura:Ти поне недей да се палиш толкова много,тук всеки който ти дава съвет е искал да ти помогне. Иначе добре естанала,(на външен вид).Добре е да се вслушваш в съветите на колегите но тиси знаеш.
sepultura - специалист
lordmails написа:
hailo: остави човека да си носи сам отговорност за действията.Той не иска съвет,а само показва какво е направил.И както виждаш не приема съвети,за нищо. Нито за разширителя ,друг ще му каже за картона,че трябва да е розов(противо пожарен)но той е решил зелен (противо влажен),карай това едруга бира.

sepultura:Ти поне недей да се палиш толкова много,тук всеки който ти дава съвет е искал да ти помогне. Иначе добре естанала,(на външен вид).Добре е да се вслушваш в съветите на колегите но тиси знаеш.
Като се запали зеления картон (водоустойчив), ще пусна снимки във форума, че да ми гледате сеира :-D : Същото се отнася и за разширителния съд-като гръмне, ще има снимков материал :-D
lordmails - специалист
sepultura написа:
lordmails написа:

Като се запали зеления картон (водоустойчив), ще пусна снимки във форума, че да ми гледате сеира :-D : Същото се отнася и за разширителния съд-като гръмне, ще има снимков материал :-D
Той няма да се запали но няма знчение ти си знаеш.Спирам да пиша щото няма смисъл,да си хабя клавиетурата за нищо хайде със здраве,като гръмне дано да няма никой покрай нея.
ArturDent - Почти Безобиден
sepultura написа:
Няма нужда - ще го има в новините ;)
sepultura - специалист
ArturDent написа:
sepultura написа:
:group3g:
lov - майстор
sepultura написа:
ArturDent написа:
sepultura написа:
:group3g:
То че ще го видим по новинитв е ясно.
Наистина си дебела глава. Дано никой не пострада.
ЧефоС - специалист
Гипса не гори. Какъвто и картон да сложите, все ще се напука от термичните влияния.
sepultura - специалист
ЧефоС написа:
Гипса не гори. Какъвто и картон да сложите, все ще се напука от термичните влияния.
Така е не гори, но за напукването - не съм съгласен! [-X
Един пример за домашно на лаиците: Димоотвода на камината е ф200, няма розетка и влиза директно в комина.... замаза(х) го с РОТБАНД, демек гипс-вече има-няма два месеца камината си гори, а ротбанда не се е напукал, а и като гледам не мисли да се напуква... Къде е сбъркахме? Защо не се напука гипса? Може би е някакво менте? :sweet:

ПП: А всеки гипскартон, дори и зеления - НЕ Е влагоустойчив, дори и от капки дъждец, картона (бял, зелен, оранжев и т.н) цъфва като свинска ш...а!
boltik - специалист
Дойде време и аз да покажа какво съм правил преди 12 години във Варна.Малко снимки и скици.

Прикачен файл

DSCN0791.JPG

Прикачен файл

DSCN0793.JPG

Прикачен файл

DSCN0792.JPG

Прикачен файл

DSCN0790.JPG

Прикачен файл

DSCN0788.JPG
Последна промяна от boltik на пет фев 04, 2011 7:18 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

Тема "Как си направих вградена камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: