Консерва грах-голяма
Глава кромид лук
Един морков
Една зелена чушка (не е задължително)
Скилитки чесън
Домати от консерва около две супени лъжици
Чаена лъжица червен пипер
Сол на вкус
Телешки бульон
Щипка черен пипер
Копър или магданоз по желание
Олио
Нарязваме лука,моркова,чушката и чесъна на кубчета.Задушаваме кромида в тенджера с малко мазнина.След което доливаме вода и добавяме останалите зеленчуци и отцедената консерва грах.Добавяме и телешкия бульон.След около двайсетина минути след сваряването на зеленчуците,добавяме доматите,червения пипер и солта.Варим още около пет минути и изключваме котлона.Брашно не използвам, но това си е по мой вкус.След сервиране може да добавите нарязан на ситно копър или магданоз.Сервира се с препечени филийки и нарязано сирене за мезе.
								
																	
									
															
																															
																								
															Глава кромид лук
Един морков
Една зелена чушка (не е задължително)
Скилитки чесън
Домати от консерва около две супени лъжици
Чаена лъжица червен пипер
Сол на вкус
Телешки бульон
Щипка черен пипер
Копър или магданоз по желание
Олио
Нарязваме лука,моркова,чушката и чесъна на кубчета.Задушаваме кромида в тенджера с малко мазнина.След което доливаме вода и добавяме останалите зеленчуци и отцедената консерва грах.Добавяме и телешкия бульон.След около двайсетина минути след сваряването на зеленчуците,добавяме доматите,червения пипер и солта.Варим още около пет минути и изключваме котлона.Брашно не използвам, но това си е по мой вкус.След сервиране може да добавите нарязан на ситно копър или магданоз.Сервира се с препечени филийки и нарязано сирене за мезе.

 Освен пилешкото бих добавила брашно, джоджен и дафинов лист и всичко тва в гювеча - та те ти манджа!
 Освен пилешкото бих добавила брашно, джоджен и дафинов лист и всичко тва в гювеча - та те ти манджа!
 
  

 
 