• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Kalistobg - специалист
продавам го LED проектора за 450лв. че ми трябват пари :prayer:
за инфо скайп KalistoBG

Изображение

http://img251.imageshack.us/img251/5269/p11000590.jpg
Последна промяна от Kalistobg на пет фев 04, 2011 11:01 pm, променено общо 1 път.
KnauFer - специалист
наи накрая намерих достатъчно мощна лампа,а имено - Razno Lamps 30V 400W ,захранвах я с трансформатора на апарат - лети 60
Проблемът ми е ,че ми изгоря лампата ,някои може ли да ми каже от къде мога да си намеря такава (Razno Lamps 30V 400W )?
Kalistobg - специалист
Добавям още един монитор който става за проектор
DELL 1704FTP 17" 1280x1024 75hz
днес ми попадна този с дълбоко одран дисплей махнах горния слой и когато е включен не си личи ето линк
http://support.dell.com/support/edocs/m ... /about.htm
за повече инфо... смятам да го пробвам за проектор
търся да купя френелова/и леща/и като за него ако някой предлага да ми пише тук или на скайп KalistoBG :partyman:

Прикачен файл

mon.jpg
mon.jpg (32.9 KиБ) Видяна 5082 пъти
Последна промяна от Kalistobg на нед фев 13, 2011 10:07 am, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Много дълга тема. Четох 3-4 страници в началото и няколко поста от края. Ако мога да помогна със снимки и информация за работата на LED проектор - питайте!
unicata - специалист
Здрасти, интересува ме за да може да се гледа нормално през деня, колко лумена трябва да излизат след матрицата?
Kalistobg - специалист
няма значение колко лумена ще е на светло няма как да гледаш!!!
все пак проектираш на бял материал колкото по светло е толкова по светъл ще е черния цвят
и толкова по малък контраст ще имаш..
Единствения начин да проектираш на светло е да си купиш черния материал за проектиране Black Diamond който
струва хиляди долари така че успех :partyman:
все едно да искаш да идеш на кино ама на светнати лампи
дори и лятните кина се прожектира само вечер заради по добрия контраст :-D
ето нагледно за какво говоря - http://www.youtube.com/watch?v=USTU9O1Vw4M
zzuzi - специалист
bulhomes2 написа:
Много дълга тема. Четох 3-4 страници в началото и няколко поста от края. Ако мога да помогна със снимки и информация за работата на LED проектор - питайте!
Всякаква информация по въпроса е полезна и добре дошла.Особено ако има приемлив начин да се заменят скъпите и бързоизгарящи лампи с достатъчно мощни LED.
KnauFer - специалист
От както ми изгоря лампата си мисля дали не мога да ползвам лед подсветката на монитора ,но да и пусна малко повече ток ,щото идва малко слаба ..
bulhomes2 - майстор
Обаче не съм го снимал денем. Няма как да се вижда нормално денем. Не знам кое Ви трябва и пускам всичкото. Някъде около 1000 лв излезе с ДДС-то и митото.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T-4u-oQsDrQ[/youtube]
LED Bulb`s working life: 50,000 hours
(support All input 16:9 except USB/card reader,and support HDMI/YPBPR 1080p 16:9)
It can support 1080P/1080i/720P/576P/480P/576i/480i signals, with such inputs as HDMI, YPrPb/YCbCr, SCART, AV, S-VIDEO, VGA, TV(Digital and Analog). Especially,D8HD have unique DVB-T function,also with USB,card reader input,which meet the need of popular digital TV(DVB-T) ,and can play USB,card reader media!
With a function of up/down & left/right picture rotation (horizontal/vertical flip) which could achieve Front/Rear/Ceiling/Rear Ceiling projection.
All in one projector! Can be used with TV, Sky, Blu-ray, digi-box, DVD's, X-box, X-box 360, PS2, PS3, Wii, PC, Laptop, Statellite/Cable.
Advanced functions: built-in TV tuner(DVB-T and Analog) , PIP(picture in picture), 3D, TeleText function, NICAM, Multi window,etc.
Support HDMI 1.1,1.2,1.3,compliant DVI 1.0, support SCART signal in.
Support USB1.0,2.0
Support card reader MMC,MS,SD format
USB,card reader input support file : *.MPG , *.DAT , *.VOB , *.AVI , *.TRP , *.SVID
and support video format : MPEG-1(*.mpg/*.dat),MPEG2(*.mpg/*.dat/*.trp),
MPEG-2(*.vob),XviD(*.avi/*.xvid),DivX3(*.divx)
DivX4(*.divx),DivX5(*.avi/*.divx),3ivX(*.xvid)
and support audio format : *.mp3/*.aac/*.m4a/*.wma
and support photo format : *.bmp/*.jpg/*.png
Under TV system, there are such as options as auto TV search or broadcast programs, program management, system setup, software update and software version information view etc.
Portable type, small size & light weight for various applications;
Multiple safety designs and easy bulb replacement for safe & convenient use.
"Green product", no radiation & pollution, low noise & power consumption;
Easy operation with an IR remote controller, equiped with 6 OSD languages: (Italian/English/German/France/Spanish/Chinese);
Technical Specifications:
Resolution: 800x600, 1024x768, 1280x1024 Computer resolutions with down scaling
Brightness: 2200ANSI Lumens
Contrast: 500:1
Projection System: 5 inch LCD
Compatibility: support 1080P/1080i/720P/576P/480P/576i/480i signals
Projection methods: Front/Rear/Ceiling/Rear Ceiling
Input: USB,card reader,HDMI, YPrPb/YCbCr, SCART, AV, S-VIDEO, VGA, TV(DVB-T and Analog)
Ration: 4:3/16:9 (support All input 16:9 except USB/card reader,and support HDMI/YPBPR 1080p 16:9)
Picture rotation function: H/V
Video Compatible: PAL/NTSC/SECAM
Image Enhance Technology: ACM(Adaptive Color Management) & ACC(Adaptive Contrast & Color) & DCDI(Directional Correlational De-Interlace).
Picture Modes: support STANDARD/DYNAMIC/SOFT/PERSONAL 4 picture mode settings.
Major Functions: IR remote control,up/down & left/right picture rotation (horizontal/vertical flip), TeleText function, picture-in-picture (PIP)function, OSD screen display function, optical keystone adjustment, manual focus adjustment.
Safety features: abnormal working temperature alarm, over-heat alarm & auto shutdown, fan error alarm & auto shutdown, power-off confirmation, 3 fans quiet ventilation system, intake anti-dust design, easy LCD cleaning design, easy bulb replacement design.
LED Lamp: 50w projection lamp
Lmp life: about 50,000 hours.
Sound effect: bass & treble adjustment.
Sound modes: support standard, news, music and personal 4 sound modes.
Noise reduction modes: support off, weak, middle and strong 4 NR modes.
Speakers: 2W *2 Audio output.
Projecting image size: 30"-180"
Power Consumption: 200W
Power Supply: 110v-240v
Audio Noise: <32db
Dimensions: 258x323x120mm
Packing size: 47*31*19CM
Kalistobg - специалист
ей тва си купил,щях да те карам да го снимаш ама го открих :lol:
Изображение
стандартната му резолюция е 800х600 малко скъпо си го взел
моя е с 65вата подсветка твоя с 50вата и това 50хил часа е 20хил малко обичат да преувеличават китайците :-D

Изображение

Изображение

лошо няма инвестицията си заслужава :partyman:
някой ще гледа мач на голям екран .... жалко не съм фен [-X

ПП. имам един съвет купи 4 листа катастрон цената е м/у 50-80ст бройката и ги лепни на стената с габърки или там както решиш .... гарантирам ти че ако сега си мислиш че е яко с катастрона ще ти падне шапката :lol:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: