Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
в какъв смисъл да не го правя така?Не можах да те разбера!
sensi - специалист
Не бях видял че някой е писал в тази тема. velibg разтоянието за което питаш е 10 см. незнам защо така съм го решил, но стана добре, според мен. Марто кажи какви са ти аргументите, че нетрябва така да се прави. Аз не съм професионалист и ще се радвам да има някаква градивна критика. Човек се учи цял живот.
аз лично тавана в спалнята го направих със скрито и разтоянието ми е както при теб 10см, но все пак питам-може и да съм сгрешил нешто...сега за хола се питам обаче, полата(мисля че така се казваше) на какво разтояние да я пусна от челото?!осветлението ще е с маркуч и незнам дали разтоянието да не го направя малко-по малко!Какво ще кажете вие? :?:
sensi - специалист
Сега и аз ще си правя хола със скрито, но съм намислил да слагам LED осветление. А за разтоянието се опасявам, че ако е по малко няма да може да се обслужва, аз сега бъркам трудно.
абе много е добро със led, ама ми се вижза много скъпо а и при мен почти целия хол ще е ограден със скрито осветление,което обаче ще свети към стената и като го сметна колко пари са за 47м осветление ми се насълзяват очите....
а за разтоянието си прав,но пък мойто опасение е че ако разтоянието е по-малко ще се губи много светлина в разтоянието между челото и полата,но това е само опасение.Сега завърших спалнята и там стана тавана горе долу добре.Тези дни ще купя маркуч да го сложа и да видя как ще свети.Там разтоянието от тавана е 10см, и разтоянието от полата до челото също е 10см.На снимката долу разбира се не е довършено-да не ти прави впечатление шпакловката....

Прикачен файл

02022011627.jpg Скрито-Спалня 2

Прикачен файл

02022011628.jpg Скрито-Спалня1

Тема "Ето и моя окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: