• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Pooh - майстор
Метална или дървена конструкция тип Двоен под. Отгоре OSB поне 2 слоя, цялото облечено с Аквапанел или гипсофазер, и добре хидроизолирано. По-лек вариант аз поне не мога да се сетя. Всеки с идеи за замазка, да помисли пак за 30см. височина - начин на изпълнение и тегло.
Както и да го изпълни колегата, нека да снима - ще е полезно за хората. Успех.
cybersas - специалист
Благодаря на всички отзовали се. Май ще се спра на идеята от pe6o.t и Pooh. Като се постопли, ще я почна и ще снимам, разбира се.

Поздрави, :rock:
pe6o.t - напреднал
Докато се стопли помисли за подхот към това ниво ,че е малко височко 30/33 см. направи си стъпало някъде от където да се качваш незнам каво ще има там но мое мнение е че ще се качваш трудно помисли за стъпало от 15 см може да не е на цялата дължина.
cybersas - специалист
pe6o.t написа:
Докато се стопли помисли за подхот към това ниво ,че е малко височко 30/33 см. направи си стъпало някъде от където да се качваш незнам каво ще има там но мое мнение е че ще се качваш трудно помисли за стъпало от 15 см може да не е на цялата дължина.
Тц, тц, тц. Верно. То така е като не мислиш... Мдам, може и стъпало да измисля. Е каква стана тя... Уеуе 8-[

Ще се чертае на ново, явно.

Мерси за сламката. Честно, не го бях помислил. Щеше да ми светне, като направя "подиумчето", предполагам :(
ribnikolaevi - майстор
Има и друго за обмисляне. Стъпало в баня, сапун, вода по пода, не е лошо да има нещо като парапет да се хваща човек, иначе ми се струва опасно.
Това стъпало да не е за подово вградена вана?
cybersas - специалист
ribnikolaevi написа:
Има и друго за обмисляне. Стъпало в баня, сапун, вода по пода, не е лошо да има нещо като парапет да се хваща човек, иначе ми се струва опасно.
Това стъпало да не е за подово вградена вана?
Аз си го мисля открай до край - не точно стъпало, от което можеш да паднеш. Ще има и вана 150 ха 150 см.

Тази баня е една от 3те в къщи и мисля да я направя по-особено - с ламинат и плочки, кът за сядане/лягане и т.н. Нещо като релакс център. Предвид, че няма да е основна - не мисля да има много вода, сапуни и т.н. Даже душ не мисля да слагам, освен, ако няма вграден във ваната, де.
  • 1
  • 2

Тема "Питане за под на две нива - баня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: