• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
pla4ka - помощник
Здравейте !Ето в какво полжение съм. Стаята е шпаклована и я минах със строителен грунд DECO PROFESSIONAL. След 3 ръце латекс DECORATOR на мегахим на места взе да напластява.Какво трябва да се направи за да се оправи положението.Посъветваха ме да се направи тънка шпакловка. Така ли е или има и друг начин? Този латекс става ли или ще трябва да го сменям? Благодаря!
pla4ka - помощник
ето и петната
Последна промяна от pla4ka на нед юни 24, 2007 10:45 pm, променено общо 1 път.
bisplus - специалист
Здравей! Какво искаш да кажеш с това "на места"....искаш да кажеш, че прозира или стената стана много грапава!
pla4ka - помощник
Стената става грапава и на места се наслоява повече боя. Имам снимки, но нещо не мога да ги кача.
velsi - Почетен майстор
За снимките чети тука.
pla4ka - помощник
пак петната :?

Прикачен файл

petna tavan 005.jpg
petna tavan 005.jpg (19.49 KиБ) Видяна 8082 пъти
pla4ka - помощник
Ето и още снимки. Там където са по-белите и малко по-тъмни петна изглежда сякаш абсорбира по-добре и там леко е набъбнало. Помагайте, моля, че нямам време. Само прешпакловане ли ще спаси положението?

Прикачен файл

petna 004.jpg
Това е на стените
petna 004.jpg (18.77 KиБ) Видяна 8075 пъти

Прикачен файл

petna tavan 004.jpg
petna tavan 004.jpg (17.22 KиБ) Видяна 8075 пъти
pla4ka - помощник
Казаха ми , че стените може и да не се шпакловат, а направо върху грунда, с който бях ги минал, да нанеса грунд за минерална мазилка. Тях не съм ги минавал с латекс (само един участък, на който пробвах).Това ще помогне ли според вас? :? Или пак шпакловане? :shock:
Благодаря!
PolariS - специалист
Моят проблем е почти същия, само петната не са чак в такава степен изразени. 2 ръце латекс Леко Интерин. Виждат се само под определен ъгъл. Според мен е от шпакловката, не е еднакво гладка. А тези снимки са час след боядисването. Ден по-късно изглеждаше доста по-еднакво. Мисля засега да го "лекувам" с трета ръка латекс и по-добър валяк. Всякакви мнения са добре дошли...

Прикачен файл

DSC02970.jpg
Tavan1
DSC02970.jpg (62.63 KиБ) Видяна 8044 пъти

Прикачен файл

DSC02981.jpg
Tavan2
DSC02981.jpg (62.44 KиБ) Видяна 8044 пъти
pla4ka - помощник
Какво смяташ да правиш? Твоята "рецепта" действа ли?
  • 1
  • 2

Тема "от тук на къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: