• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
tzetzo160 - специалист
Повече в Лидала, съм се зарекъл да не стъпвам! Да им пикам на промоциите: наредили марципаните на промоция на първите 2 метра след входа и всички бабки с колички се въртят от шоколад на шоколад по 10 мин и няма разминаване ... И по други държави правят промоции, ама едно е да се заредиш от тъмно за телевизор на половин цена или друга техника, и съвсем друго за 3 бутилки промоционално олио и да хванеш пневмония накрая.
stiv1961 - майстор
jdraganchev написа:
Знам че е малко нахално, но ако може да ми купиш и пратиш с куриер поялника ще съм ти задължен!
Току що се връщам от маркета.За съжаление станцията за запояване я няма.Говорих с един приятел от охраната-в четвъртък имало 10 бр.всичко на всичко.Сега са останали само някакви отвертки,к-т инструменти от 11.99 лв. и разни дреболии.Съжалявам, че не можах да помогна на колегата.
jdraganchev - специалист
stiv1961 написа:
jdraganchev написа:
Знам че е малко нахално, но ако може да ми купиш и пратиш с куриер поялника ще съм ти задължен!
Току що се връщам от маркета.За съжаление станцията за запояване я няма.Говорих с един приятел от охраната-в четвъртък имало 10 бр.всичко на всичко.Сега са останали само някакви отвертки,к-т инструменти от 11.99 лв. и разни дреболии.Съжалявам, че не можах да помогна на колегата.
Благодаря все пак
zoro1 - специалист
Лидъл-а на Резбарска в София....Според мен трябва да направят коридор за бързо излизане от тоя магазин...На времето имаше един лаф " То бива нямане ,ама пък чак такова..." С пълна сила важи за гореспоменатия магазин ...
mitko64 - майстор
В нашите Лидъли много е постен асортимента гледам. Отзиви за инструмените гледам има на английсни по форумите. Целият асортимент може да се види в сайта на kompernass.com. Има интересни неща с инструкциите за употреба на различни езици( на български само за инструментите излезли у нас), но при мене нещо бавно зарежда на компютъра и нямам нерви да разгледам повече неща.
Последна промяна от mitko64 на ср фев 09, 2011 8:05 am, променено общо 1 път.
hakama - специалист
Mega написа:
... Добре де, аз ли съм луд, че никога не съм виждал в Лидъла каквато и да е техника, освен калкулатори и други боклуци или не гледам където трябва? Един ден го изорах целия?

А поялника ако е галванично разделен е добра оферта за домашна работа.
Колега, как да разбера дали е такъв?

Това е точния линк http://kompernas.com/ ,но нещо не се ориентирам в него.

ПП: Като влязох в 7:00 на масичката имаше около две-три(макс) дузини с поялници, не всеки като мен взе по един брой, след 10 минути нямаше вече, след това постепено свършваха и ръчните инструменти. Зарибяват народа... аз се изкуших да взема само 1 шоколад :roll:
mitko64 - майстор
Сайта не е този( с двойно s е). Днес обаче не се отваря нещо.
mitko64 - майстор
mitko64 написа:
Сайта не е този( с двойно s е). Днес обаче не се отваря нещо.
Гугъла ми отваря само отделни ПДФ файлове от него. Извинявам се че нещо сгафих при редакцията, но още не съм свикнал с новия дизайн.
tzetzo160 - специалист
zoro1 написа:
Лидъл-а на Резбарска в София....Според мен трябва да направят коридор за бързо излизане от тоя магазин...На времето имаше един лаф " То бива нямане ,ама пък чак такова..." С пълна сила важи за гореспоменатия магазин ...
Що бе...марципани на промоция винаги има. :-D
mitko64 - майстор
jdraganchev написа:
tzetzo160 написа:
За да хванеш нещо изгодно от промоциите, трябва да си в 7.00 сутринта на първия ден....след първия час по майсторските сергии остават само чорапи на промоция!
Сериозно съм замислил да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Те могат да пуснат по 2 бройки на огромна загуба, само за да се връзват "балъци" гледайки брошурите, пък като е свършено това от промоцията - взимаме друго, да не се връщаме празни!
В днешната брошура за винтоверта PABS 10.8 A1 "несъзнателно" са пропуснали време за зареждане 3 часа. Отделно, че в Германия е с 5лв. по- евтин.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: