• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Армагедон - специалист
Моят даде фира :x Някой колега да сподели впечатленията си от българските марки ( заради цената ) Мисля да се вместя до 300 лв за 80 литров вертикален.
iva6ki - специалист
Колега за съвет немога да дам ,но моля сподели кое даде фира че ,преди
6 мес си взех теси с 5 год гарнация на който му предстои вкл. на серпентината
да знам какво да очаквам
Армагедон - специалист
Моя е елдом, но беше стандартен, като аз допълнително монтирах серпентина на фланеца му ( сиромах човек , жив дявол ). Сега съм на работа и жената се обади, че е протекъл. Даже не съм го видял, но се е изплатил вече. Чувам добри отзиви за Дипломат Океан. Твоят какъв е братле ?
iva6ki - специалист
Аз съм с tesi 80л вертикален нисък и тумбест 249лв го плащах от технополис
щях да взема дипломат но беше с 3 год гаранция а моя е с 5год като поне познати
ми казаха на всички проблема им е анодната защита тя е проектирана за определен
период от време и обикновенно се разваля като изтече гаранцията иначе съм доволен
,но серпентината не съм пробвал понеже системата пред изграждане.
splitservice - специалист
Армагедон написа:
Моя е елдом, но беше стандартен, като аз допълнително монтирах серпентина на фланеца му ( сиромах човек , жив дявол ). Сега съм на работа и жената се обади, че е протекъл. Даже не съм го видял, но се е изплатил вече. Чувам добри отзиви за Дипломат Океан. Твоят какъв е братле ?
Относно Дипломат, мисля че са производство на Елдом ( но с качество) при което се гони няк'ва пооооо... ниска цена. Дори май вече не ги произвеждат или са в друг завод.
Армагедон - специалист
Дипломат Океан не е от най -ниската ценова листа - 310лв. Ден -два макс. и ще взимам.
Dain - специалист
Преди две години взех Дипломат,Океан не е,може да е Море,няма значение-боклуци.Преди два месеца изби(протече),отидох в сервиза и ми го отремонтираха,смениха ми балона с нов,преместиха само фланеца с електрониката.Поразрових се из нета и отзивите са отрицателни,за всички БГ-бойлери,изключение в отзивите има само за неръждаемите водосъдържатели.Като му мине гаранцията ще се насоча към тях.Успех.
Smarin - специалист
От познати знам , че на Светльо Шишков са качествени бойлерите (качествени спрямо останалите БГ производство) , но не съм ползвал , аз преди 3 години се набутах с едни Дипломати голям боклук излязоха
Армагедон - специалист
Кои са на Светльо Шишков ?
Армагедон - специалист
След кратко обикаляне закупих на елдом за 268 кинта..... Продавачката ме грабна със сексапила си :heart: :rolleyes:
  • 1
  • 2

Тема "Избор на бойлер със серпентина ......" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: