Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
moon4o - напреднал
Искам да попитам ... от какво бих могъл да си направя помпичка .. за вода ... да си напражя от камъчета водопадче декоративно ..
Osiris - специалист
водопада си го правиш сам както ти харесва а помпите за вода мисля че се продават иначе винаги може да се разровиш за някое хидросъоражение задвижвано с вятър например да качва водата на определена височина и да я излива в резервоар който като прелее да се получи водопад :?
moon4o - напреднал
Osiris написа:
водопада си го правиш сам както ти харесва а помпите за вода мисля че се продават иначе винаги може да се разровиш за някое хидросъоражение задвижвано с вятър например да качва водата на определена височина и да я излива в резервоар който като прелее да се получи водопад :?
трябва ми за стая .. да си направя декоративно водопадче ... та водопадчето мога да го направя винаги .. малко лепило .. камачета и подбрани боии.. но ми трява ел помпичка която да помни от доло водата и да я качва горе :)
Osiris - специалист
в твоя случай само електрическа но не знам къде точно се продават по изложенията в ндк има няколко фирми може там да намериш повече инфо :?
crez - майстор
moon4o написа:
Искам да попитам ... от какво бих могъл да си направя помпичка .. за вода ... да си напражя от камъчета водопадче декоративно ..
Порови тук http://www.aqua-cor.comа за по евтино може да използваш помпа ... вт.пералня
moon4o - напреднал
crez написа:
moon4o написа:
Искам да попитам ... от какво бих могъл да си направя помпичка .. за вода ... да си направя от камъчета водопадче декоративно ..
Порови тук http://www.aqua-cor.comа за по евтино може да използваш помпа ... вт.пералня
Мерси мерси .... гениален си :) хаха :) сдобих се вече с помпа .. мерси :)
dildes - специалист
Много ме интересува развитието на твоята идея. Би ли споделил :roll:
Колко пари ти излезе помпата и за какво водопадче /като размери/
Ще съм ти много благодарна :wink:
UNIOR - модератор
Искаме и снимки да видим :) какво се е плучило

Тема "Добър ден" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: