• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Този дУвар е стената на басейна ми,boltik.Аджамията съм аз и за пръв път редя плочи.Стената не е права,а е на три чупки-за това ти се вижда,че вдясно плочите са по-малки.Не съм избирал плочите,карах наред само гледах фугите да са горе-долу еднакви.Тук чупките се виждат по-добре.Извинявам се за спама;
boltik - специалист
Важно е ти да си го харесваш дуварчето :-D
bulhomes2 - майстор
Сигурен съм, че болшинството от хората няма да забележат това. Аз се чудих на тия дето ми редиха камъните - какво толкова си играят и ги избират и трошат и прочие... имаше отзад 2-3 квадрата да се правят и си ги правих аз - който хвана - него слагам. И не виждам разлика от майсторите. boltik е ясно че ще я намери...
slonoce - специалист
Много е красиво колега браво за усилията и труда. Имам един въпрос стъклото което е сложено истинско ли е или плексиглас и ако не е тайна къде се продава.
lupo06 - помощник
slonoce написа:
Много е красиво колега браво за усилията и труда. Имам един въпрос стъклото което е сложено истинско ли е или плексиглас и ако не е тайна къде се продава.
Колега това не е стъкло нито перциглас :) ,а е оребрено ПВЦ "ПОЛИКАРБОНАТ" се казва http://www.tuplex.bg/
boltik - специалист
Във Варна.

Прикачен файл

DSCN0866.JPG

Прикачен файл

DSCN0865.JPG
peterdimov - специалист
Колега ЛУПО,ако може един въпрос-плочките,с които си облепил основата на барбекюто приличат на клинкер,откъде си ги купил и колко ти струваха?
lupo06 - помощник
peterdimov написа:
Колега ЛУПО,ако може един въпрос-плочките,с които си облепил основата на барбекюто приличат на клинкер,откъде си ги купил и колко ти струваха?
От магазин МС, Бриколаж ги взех неси спомням цената беше мисля около 0.50ст. броя :)
peterdimov - специалист
Благодаря за инфото.
  • 1
  • 2

Тема "Ето и моето скромно BBQ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: