• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Smarin - специалист
Няма по грозно нещо от пералня "бутната " под кухненския плот(ако няма друг вариянт поне да е за вграждане). Общо взето прането и манджата нямат място в една стая , но това си е мое виждане
shotik - майстор
Пералната съм я сложил в едно гардеробче,поради липса на място в банята,но като имам две наводнявания на апартамента и комшиите под мен ,препоръчвам да е в помещение,където при преливане,заради повреда/пропускащ ,незатворен или замърсен елвентил на водата/,да може водата да се оттече в канализацията.
Аз също не харесвам да е в кухня,дори сега жена ми все си мрънка ,че от банята трябва да ги пренася на 4-5 м. за да ги постави в пералната.
Друг момент е при отваряне на филтъра пред помпата ,винаги има вода за изтичане и ако не е в помещение с канализация,трябва да се поставя тава или подобен съд ,за да не се разлее по пода.
Това е моето мнение,въпреки ,че и при мен не е така както мисля,но нямам друг начин,баня и тоалетна е 2 Х1.3 м.
  • 1
  • 2

Тема "Къде е по-добре да бъде пералнята - кухнята или мок.помещени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: