Съвети за начинаещи готвачи.
biolander - напреднал
В продължение на темата за пастърмите качвам връзка към част от една стара книга. Мисля, че тогава хората са знаели какво правят, и как да го направят без химия.
Свалена е от офроуд форума, но си поиграх да я странирам, за да е по-лесна за четене и печат.
Не успях да се свържа с колегата, качил там изображенията, но предполагам, че няма да има нищо против да я споделя в по-достъпен вид. Ето линка:

Домашно консервиране на месо и риба

Надявам се да съм полезен, знанието е сила.
ArturDent - Почти Безобиден
Бравос!

П.П. Набутах го в поста, че да се смъква директно. (PDF-a го отваря)
Прикачен файл:
konservirane_na_meso_i_riba.zip
(900.92 KиБ) Свален 461 пъти
biolander - напреднал
Оки, пробвах да го кача директно като пдф, ама форума не ми даде. Като е акробат може директно да се гледа от браузера. Кой както му харесва така да го сваля и използва. Направил съм и вариант за печат на два листа А5 в един А4, може да се разпечата като книжка и да се зашие с телбот в средата. Ако има желаещи да казват, ще го кача и него.
ArturDent - Почти Безобиден
PDF не може. Има ограничение и от 1 МБ/файл

Тема "Домашно консервиране на риба и месо" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: