Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zarinni - напреднал
Някой знае ли къде могат да ми навият високоволтов траф, на входа влизат 8v 20khz, на изхода ми трябват 50kv 100µА? Ще съм много благодарен!
piron45 - майстор
В Соколово правят всякакви трафове и на най добри цени. Аз си поръчвам винаги там.
valentino76bs - майстор
zarinni написа:
Някой знае ли къде могат да ми навият високоволтов траф, на входа влизат 8v 20khz, на изхода ми трябват 50kv 100µА? Ще съм много благодарен!
Къде ще го ползваме този траф ще кажеме ли....моля...
zarinni - напреднал
piron45 написа:
В Соколово правят всякакви трафове и на най добри цени. Аз си поръчвам винаги там.
Да, в Соколово ще звънна, правят ли единични бройки?
valentino76bs написа:
Трябва ми за това:
http://www.youtube.com/watch?v=VtZvZy3U ... 644E17E690
valentino76bs - майстор
zarinni написа:
piron45 написа:
Да, в Соколово ще звънна, правят ли единични бройки?
valentino76bs написа:
Трябва ми за това:
http://www.youtube.com/watch?v=VtZvZy3U ... 644E17E690
супер се получава ,ама дай инфо какво е тва нещо....къде се използва....неразбирам...
Аз работя във фирма за производство на трафчета, в Горна Оряховица. Само, че най-големия който сме правили досега е за 10кV с мощност 3кW. Тези 50кV много ме учудват как ще се изработят. Ако съм сметнал правилно е някъде 5W. За наште трафчета стакава мощност, за първична намотка за 380V използваме проводник 0.034мм. За такова вторично трябва да е много по тънак. Все пак звънни на Соколово, но малко се съмнявам :)
romanpm - майстор
Това трябва да е траф с феромагнитна сърцевина - импулсен защото 20 000 Hz захранваща честота на напрежението са 400 пъти по голяма от 50 Hz съответно и обема на трафа - да е по малък :roll:
Radoslav70 - помощник
Много лесно, вземи едно старо ТХО от цветен телевизор, то е върху П образен ферит, разглоби го, махни първичната намотка и я пренавий с проводник 1мм, вторичната е за около 35кВ обаче може да вдигнеш без проблем и 50кВ. Само да кажа, че разряд върху кожата не убива обаче създава вътешни рани, които много трудно зарастват за 2-3 месеца.

В крайна сметка ще кажеш ли как работи и какъв е принципа на това нещо. От клипа не е много ясно
zarinni - напреднал
Нарича се флокиране, това са всички покрития които приличат на велур или на малки власинки. Маже се с лепило частта и след това се обстрелва с флока. Целта е не просто да се залепят, а да се наредят една до друга посредством заряда, има много приложения. На принципа на прахото боядисване, става равномерно.
zarinni - напреднал
piron45 написа:
Звънях в Соколово и останах с много добри впечатления, хората ми обърнаха внимание въпреки че искам единична бройка. Сега ми остава да намеря ферити.

Тема "Информация за траф?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: