• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
quietmadness - специалист
Я дайте идея какво да правя с ъгловите шкафче и мивка (дето ги чаках почти 3 месеца поръчка), че както ми каза тъста докато редихме плочките: "Ъгъла тука е доста отворен, незнам как я мислиш тая голяма ъглова мивка". Казах че като събера пари за шкафа и мивката все ще ги наглася. Ама нещо мн'ооо отзява. Големичка е мивката и се отваря по 5мм разстояние м/у плочките и нея в двата края на дъгата. Та се чудя каква магария да направя та да скрия това отзяване.
Мислех да го напраскам със силикон, но да не стане още по-грозно или пък някаква силиконова лента ](*,)
jekasus - майстор
Изображение Ще покрие 5мм разлика.
Това изглежда "доста" алуминиево ще може ли да се огъне на челната страна на борда?

Прикачен файл

IMG103.jpg
IMG103.jpg (9.61 KиБ) Видяна 4034 пъти
jekasus - майстор
Като гледам мивката, само фуга в същия цвят , всичко друго е ташак-силикон,лайсни ,ленти.
Аз за това викам на клиенти - поръчвайте наобратно- първо мивка,клекало и бойлер (душ-кабина), после плочки.
panalov - специалист
Доста е голяма фугата, но решението да я запълниш с бял санитарен силикон.
Е баш бял силикон няма да е щото в банята няма едно бяло нещо, всичко е в нюанси на бежовото. Така, че ако е бял --> жената :axe:
panalov - специалист
Мивката не е ли бяла?
velsi - Почетен майстор
Аз бих опитал с някаква лайсна, дори и от стиропор, но в никакъв случай със силикон. Ще стане ужасна грозотия с него.
ebahti - майстор
Silikon му е майката-ама олепи с хартиено тиксо мивката и плочките че после нема чистене.Мацай силикона и после с пръст(може и среден)заглаждаш и си готов :wink:
genkogenev - специалист
Само този катет ли отваря или и другия ? Може да изработиш подложка зад мифката . Игра е обаче ще стане прилично .
  • 1
  • 2

Тема "Ъглова мивка и (не)прав ъгъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: