• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
iva6ki - специалист
Да се похваля зех машинката и съм доволен ако е остра веригата
всичко е точно, резнах 3 куб. вече :-D
Ronin - специалист
Честито,никога не слагай смес по стара от 10 дни....! И винаги слагай точното количество масло в бензина,с другото както намериш за добре.. но с първите две трябва да са ти като закон !
Ronin написа:
Не регистрирани потребители май нямат достъп до оффроуд форума ! Инъче отличен избор.Имам партнер 351ХТ както и Хускварна 440 Е ...... Двете бачкат отлично ! Разликата според мен е само в цената като 440Е е около 800 лв....а Партнера 268 лв. Ако купувам сега бих взел само партнера и то 3 бр. на цената на 440Е...Това не значи че 440Е е лоша машина ....!

Ето ти обявата:1. Моторен трион "Щил" - най-малкият размер; използван е само няколко часа... Отлично състояние, изключително лек и удобен за работа.
ЦЕНА:310 лева.
За резервиран предмет приемам САМО и ЕДИНСТВЕНО - пост в обявата с отбелязване на номера на резервирания или купен предмет.
Изпращам с куриери в цялата страна за сметка на купувача.
Телефони за връзка:
1. 0889 200 930;
2. 0897 923 400;
3. 0878 615 238 - Иван Иванов - Конов.
Предметите се намират в град Разград.
Продажбите НЕ са по финансови причини!
Колега цената твърда ли е дай малко снимки!Къква мощност и кубатура е?
Ronin - специалист
Колега,не я продавам аз,просто съм член на офроуд форума и я постнах тука ....!
v19
bulchat написа:
ohdan написа:
Ето я резачката с новият капак, пише че е Huspvarna но не е оригинална за което съдя по цената, а за капака заедно с ролката и въженцето и двата броя палчета ми взеха в магазина точно 55.00лв.
Имамдоста от всички части за тези машинки. Окомплектован стартерен капак - 25лв, комплект бутало, болт, зегерки, сегменти 25лв, шини и вериги, маслени помпи и тн.

Ако някой има нужда от някой чарк, да пише пък може и да мога да помогна :)
колега как мога да се свържа с теб
професионал - специалист
Пичове,някой знае ли нещо за Husqvarna Husky 34 Delux? Това е най-малката Хускварна,която имам,но не знам никакви параметри. :?
skrijo - специалист
Здравейте :) .Някой знае ли за какво е това ограденото на снимката ,изтича доста масло от него :?: Благодаря много .

Прикачен файл

Picture 1.JPG
Picture 1.JPG (43.6 KиБ) Видяна 7566 пъти
ivanj - специалист
това е за смазване на веригата
skrijo - специалист
Не е ли това черното за смазването на веригата ,защото там е маслената помпа .Освен това което е за помпата има и друг маркуч който май е за тази дупчица :?
iva6ki - специалист
Каква марка и модел е резачката :?:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: