Всички имаме коли, нали ?
Здравейте, приятели.Как или от къде да си намеря дистанционно отключване за вратите за автомобил и елмашинки БЕЗ АЛАРМА.И как да ги свържа в автомобола.
velsi - Почетен майстор
Мисля, че съм виждал в магазин за електронни компоненти.
MamaMy - майстор
Най-евтино излиза с една аларма от Илиенци без да и се връзва сирената и имобилайзера.
Draganov - специалист
venci1 написа:
Здравейте, приятели.Как или от къде да си намеря дистанционно отключване за вратите за автомобил и елмашинки БЕЗ АЛАРМА.И как да ги свържа в автомобола.
Преди 2-3 години имаше в магазин "Конрад" (София,до петте кьошета) машинки по 4-5 лв.,с ел-магнитна "дърпаща"система.
Пак там има и доста видове автоаларми (аз си взех тогава Roboguard за 50 лв.) а те си имат изход за връзване към тези машинки.
Ако вече имаш аларма,вероятно има изходи за тези машинки.
Ако нямаш,слгаш аларма,но както е казал колегата по-горе,не и връзваш сирена и другите датчици.
благодаря за идеята.автомобила има елмашинки на вратите, но се повредиха.за това си търся други но да ги управлявам с дистанционно .нямам аларма.сега се отключват само с ключа
eurogas - специалист
Ако с ключ можеш да заключваш и отключваш колата, значи централното ти работи и ти трябва само управление, всяка аларма която командва централно управление ти върши работа, разбира се ако искаш можеш да не връзваш сирената. :yawinkle:
новия12 - специалист
виждам из Пловдив по магазините за автоаксесоари - аларми с машинки за около 35лв

Тема "дистанционно отключване за вратите за автомобил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: