• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
peter_m - специалист
genkogenev написа:
Само този катет ли отваря или и другия ?
Ами зависи към коя стена я е долепил :lol:

Иначе може да "центрираш" така че да отваря и към двете стени. Така отварянето ще стане 2 пъти по-малко и ще изглежда по-прилично със силикона.
chapara - майстор
+1 за силикона,при добро поставяне на нужния силикон,нещата ще се успят :wink:
quietmadness - специалист
Ами нали това разправям от двата края отваря по 5мм като я центрирам, то ако беше 1 - 2мм нямаше да толкова грозна хавата.
На въпроса за цвета на мивката: цвят праскова като тоалетната чиния. И да знам, че няма такъв цвят, ама ходете го обяснете на някоя жена или дизайнер. Да не се отплесвам на тая тема, че ми е болно място. :x
chapara - майстор
quietmadness написа:
Ами нали това разправям от двата края отваря по 5мм като я центрирам, то ако беше 1 - 2мм нямаше да толкова грозна хавата.
На въпроса за цвета на мивката: цвят праскова като тоалетната чиния. И да знам, че няма такъв цвят, ама ходете го обяснете на някоя жена или дизайнер. Да не се отплесвам на тая тема, че ми е болно място. :x
Бял ,бре човек -цвета на мивката :roll:
MAPTO - напреднал
Може да ми е тъпа идеята, ама...

Отсичаш със самозалепваща лента на стената (плочките). Опенваш, изрязваш и фугираш с фугината, който си ползвал за плочките.
Винтчо - специалист
chapara написа:
quietmadness написа:
Бял ,бре човек -цвета на мивката :roll:
Мивката му е прасковена. Церезит имаха доста цветове санитарен силикон, но ако наистина нямат такъв- предложението на Марто.
  • 1
  • 2

Тема "Ъглова мивка и (не)прав ъгъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: