Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
moimoimoi написа:
щом на 2 фази тока е 3.5ампера а защитата е на 4 ампера то колко е номиналния ток на мотора :? ако е 4 ампера е добре
реално ако не завърти мотора нанякъде тока в двете намотки ще стане по голям и защитата трябва да изключи
тока на трите фази когато е включен нормално е 0.9А,
:shock:
valentino76bs - майстор
lz1tar написа:
В Замундата е качен "Наръчника на електротехника",свали го и чети .Ако 76 е наборати ясно,на вас на всеки който влезе в час му пишеха 4,ако е подстриган 5.В нета има и учебника по Ел.машини,прочети го и стига щуротии.Асинхронен ел.двигател върви на 2 фази максимум 20 мин, и след това файро.Той тука във форума един герой,риболовец и специалист търсеше пускова и работна намотка на трафовете,сиктирдосаха го и след това изчезна или си смени ника.
а ся де ...що не писа преди това като тея пичове ами сега ,аз не ходих на училище да уча само да чукам кучките,а ти да не си някой дядо ...ко ми дрънкаш някви комунистически дивотии ай хой си лягаш.....и какви си ги написал аз ти казвам половин час долу горе да не съм седял с хронометър ...и ко ма занимаваш тука риболовци незнам какво....
valentino76bs - майстор
moimoimoi написа:
щом на 2 фази тока е 3.5ампера а защитата е на 4 ампера то колко е номиналния ток на мотора :? ако е 4 ампера е добре
реално ако не завърти мотора нанякъде тока в двете намотки ще стане по голям и защитата трябва да изключи
то е малко моторче 550 вата....сега защитата съм е свалил на мин 2А.
valentino76bs - майстор
fikata написа:
moimoimoi написа:
Кое,даскале..
fikata - майстор
valentino76bs написа:
fikata написа:
moimoimoi написа:
Кое,даскале..
тока на трите фази когато е включен нормално е 0.9А,съпротивлението на намотките е равно абе всичко си е ток,когато махна едната фаза тока на двете фази става по 3.5А на фаза,на фазата със сваления предпазител 0 А, но защитата беше настроена на 4 и
Това ти си го писал или забрави та питаш ? :axe: :headbash: :jg: :lцl: :hallo:
valentino76bs - майстор
кое точно не разбираш или искаш да съм обяснителен като тебе даскале....:)...за шокирани имаме шокова зала/а пък и нали се прая на интересен/...сигурен съм че разбра,че и още как....
vvventsi - специалист
Ако трифазният ти двигател е слаб не е мощен тогава и на две фази е възможно да тръгне,включваш го и го завърташ на ръка,на където го завъртиш на там ще тръгне,някой път е възможно самичък да завърти,без ти да го завърташ!!!

Тема "ПИТАНЕ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: