• 1
  • 2
бърз въпрос-вчера тук ми казаха да търся ъглова хартиеналента.ходя и се излагам само с тая лента,никой не е чувал за такава по магазините.да не би да е нормална хартиена лента и аз да трябва да я прегъна през половината? защото аз ходя и търся лента директно прегъната
marnik - специалист
Има такава хартиена лента с биг по средата. Аз от Уницем на околовръстното си я взех.
EDI - майстор
jivo10 написа:
бърз въпрос-вчера тук ми казаха да търся ъглова хартиеналента.ходя и се излагам само с тая лента,никой не е чувал за такава по магазините.да не би да е нормална хартиена лента и аз да трябва да я прегъна през половината? защото аз ходя и търся лента директно прегъната
Просто не я продават и нямат хабер, че има такава.
някой знае ли някой по-голяма верига магазини където има такава лента за да мога да си купя и тук от варна,че ако трябва да дойда до околовръстното в софия за да си я купя по-лесно е да сменя тавана :lol:
EDI - майстор
Слагай от другата, ако не намериш бегована.
wentii - специалист
Купи си самозалепваща.
самозалепващата пак хартиена ли е
valmet - специалист
Не подвеждайте човека със самозалепващата мрежичка,която е за фабричните фуги!
Търси в Баумакс при материалите за сухо строителство и не се притеснявай.Миналото лято и аз бях като теб в същата ситуация в София-по складове и магазини ме гледаха като трамвай с керемиди,когато попитах за такава лента.Явно малко хора им се занимава да слагат на клиентите си.Но ти препоръчах хартиената лента за твое добро и ти давам гаранция,че ако си я монтираш както съм ти описал вчера,напукване във вътрешните ъгли няма на имаш.
Доста колеги се "опариха" от разните му там мрежички и стъклофазерни(гласфазерни) ленти некачествено изработени и започнаха да слагат и по фугите от хартиената за да си нямат главоболия.
wentii - специалист
Защо пък самозалепващата да не е за ъгли? Никого не подвеждам.
  • 1
  • 2

Тема "фугиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: