• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
toni_g79 - специалист
сола 180 написа:
Тони ако тая козирка е правена от майстори добре за коментара ти.
Ама моите впечатления са, че подобни изпълнения са на собствениците на апартаментите+ техни познати.
Абе винаги има изключения ама всеки сам си избира майсторите и доброволно им плаща .Нали???
Не знам кой я е правил :? ,но е на последният 6-ти етаж .Едва ли са собствениците. :? Но пък кой знае :)
сола 180 - специалист
Аааааа и идея си нямаш на какво е способен бедния българин.И после как ревееееееее.............
ЧефоС - специалист
сола 180 написа:
Аааааа и идея си нямаш на какво е способен бедния българин.И после как ревееееееее.............
Защо ли 90% реват от майстори? И защо ли е измислена фразата "Майстор да не ти влиза в къщата"???

В българската народопсихология всичко идва изстрано, с мъки. Затова имаме поговорки и пословици. Но колко от нас си вземат поуки? Мазохисти сме си. Тъпчат ни, ограбват ни, изнасилват ни/ т.е. ебат ни по български/, прецакват ни, и т.н.

ХАК НИ Е!
сола 180 - специалист
Оооо сърдитко събуди ли се от летаргията????
Еми ХАК ДА ВИ Е .Като гледате само да наемате нискообразовани(ест и нископлатени) майстори от айтоския балкан и север- северозападна посока от Варна. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SHL - специалист
Ще пусна малко нестандартен материал, който показва неприятни резултати от недоглеждане по време на работа. Става въпрос за заведение - пицария, която още не е започнала да работи и канала се запушва. След като отпушихме, пуснахме камерата да видим какъв е проблема и видяхме това:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uqh_yCWA1Z4[/youtube]

Майстора кофражист изпълнявал стълбище под което минава тръбата на канализацията, забил фусовете по-дълбоко в земята и те така. :)

ПП. Новата форумна система е доста по-добра от старата и веднага използвам удобството за показване на видео клипове в собствен прозорец. :)
niki_sap - специалист
Ако е нов блок би трябвало да има 10 години гаранция - да си я търсят от фирмата, а тя от кофражиста....
SHL - специалист
niki_sap написа:
Ако е нов блок би трябвало да има 10 години гаранция - да си я търсят от фирмата, а тя от кофражиста....
Ми то мен ме нае строителната фирма изпълнител. Тъкмо сдават блока. :)
Иначе хората с които бях в контакт си бяха съвестни.
dechev - специалист
Малко снимки от GSM-a.

Прикачен файл

Изображение126.jpg
Това е маншон от AUDI A4
Изображение126.jpg (56.99 KиБ) Видяна 5643 пъти

Прикачен файл

Изображение102.jpg
Отивам да монтирам щори на току що измазан таван.Разлики с по 10-на см. в двата края.
Изображение102.jpg (48.63 KиБ) Видяна 5643 пъти

Прикачен файл

Изображение135.jpg
Картона е монтиран преди няма и година, ама с обикновени дюбелчета 6/40.
Изображение135.jpg (65.13 KиБ) Видяна 5643 пъти
Армагедон - специалист
Мали ииии, тва с таваните , ами това с канала разбива ... сигурно е сложил гумения пръстен .,,
ozimen - специалист
:-D
Прикачен файл:
DSC00007 (Medium).JPG
DSC00007 (Medium).JPG (37.29 KиБ) Видяна 5360 пъти
Прикачен файл:
rsz_photo-0017_2.jpg
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46