Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Ako mojete da me razberete dobre.ako ne blagodariavi
moimoimoi - майстор
ми сложи си
скоро ми преинсталираха компа и имаше само латиница,от езиковите опции си изтеглих български латиница и фонетика
bobyl - специалист
Отвори от "START MENU" - "Control panel" след това "Regional and Language options" и там си направи настройките - ако искаш можеш и арбска клавиатурна подредба и език да си сложиш от там. :partyman:
mladkal - майстор
Липсата на кирилица не те лишава от правото да пишеш пунктуационно грамотно. Явно не се си се постарал нито да си инсталрираш кирилица; нито да се научиш на елементарна пунктуация.

И все пак те разбираме, но не схаванахме какво е конкретното ти запитване в посока на форума ни!??!?!?
valat111 - специалист
djovi проблемът с пералнята може да е не само в програматора, също в нивомера за ниво на водата, а също и в платката за електронно управление. Вадиш маркучето на нивомера, продухваш го и правиш проба. Ако не заработи, подменяш платката със същата работеща. Ако и тук удариш на камък, остава най-лошото /скъпо/, подмяна на програматор.

Тема "Niamam kirilitsa i pisha na latinitsa sajaliavam za neudobst" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: