Ел. инструментите. Консумативи.
milen56 - специалист
Тези от лидъл са пуснали брошура с винтоверт с литиево-йонна батерия 10,8V и 1300mAh с две скорости за 80лв. Моля да дадете мнение за нея.Ще я ползвам само аз, за работа в къщи веднъж, два пъти в месеца. Вижда ми се добра, амааааа знам ли? #-o .И ако може още един въпрос :? .От къде в западната част на София да купя предпазител за хидрофор около 1300W максимум (не го знам още какъв е) 16А ще са достатъчни ли? Предпазителя трябва да е АВВ, тези не ги продават на всякъде и за това Ви питам.

П.П. Трябва да е точно тази марка АВВ.
Bobby - специалист
Аз мисля, че 10V батерия са малко и ще ти върши работа само като отверка. Дори не е и евтино.
valat111 - специалист
За тоя винтоверт и аз имам чуденка...вижда ми се свястен за парите и гаранцията е 3 г., ама знам ли. Преди около 12 дни бяха рекламирарали станция за запояване същата марка, за 20 лв, отидох на следващия ден да си я купя и нямаше нито една бройка. Преди това си казвах, че това не е банани за 63 ст или други хранителни продукти на атрактивни цени, на които масово се нахвърлят, но....
valat111 - специалист
Bobby има и други данни: въртящ момент 14 Nm.
Bobby - специалист
На тази цена можеш да си купиш 2 RAIDER-a с 12V батерии. Ще изкарат повече от LIDL-ският ,и можеш да ги редуваш.
valat111 - специалист
Bobby написа:
На тази цена можеш да си купиш 2 RAIDER-a с 12V батерии. Ще изкарат повече от LIDL-ският ,и можеш да ги редуваш.
Не бих си купил 2 Райдера и на половината от тая цена. Лично мое мнение.
housedoktor - майстор
Според мен си заслужава .Имам винтоверт Парксаит 18 v и на 6 или 7 г и се представя добре ,вярно че съм го ползвал за дребни ремонти само. Този е нов модел и не съм работил с такъв
mitko64 - майстор
milen56 написа:
Тези от лидъл са пуснали брошура с винтоверт с литиево-йонна батерия 10,8V и 1300mAh с две скорости за 80лв. Моля да дадете мнение за нея.Ще я ползвам само аз, за работа в къщи веднъж, два пъти в месеца. Вижда ми се добра, амааааа знам ли? #-o .И ако може още един въпрос :? .От къде в западната част на София да купя предпазител за хидрофор около 1300W максимум (не го знам още какъв е) 16А ще са достатъчни ли? Предпазителя трябва да е АВВ, тези не ги продават на всякъде и за това Ви питам.

П.П. Трябва да е точно тази марка АВВ.
Относно винтоверта- инструкции за обслужване и безопасност на български може да видиш в сайта на kompernass.com, конкретно модела PABS 10.8A1,шестия PDF файл. В Lidl.de,Lidl-Shop са качили демонстрационен видеоклип. Личното ми мнение е, че с една батерия 1,3ач и време за зареждането и 3часа едва ли може да се свърши много работа.
pavkatay - майстор
14 Н.м са прекалено малко. А тук на доста места е писано,че акумулаторен винтоверт не е удобен за ползване по описания в питането начин,защото когато ти дотрябва все ще му е паднала батерията.
Може да погледнеш за алтернатива на същите пари тук:

viewtopic.php?f=54&t=20418&hilit=6222
milen56 - специалист
Благодаря за мненията за машинката, за сега мисля да изчакам да излязат още марки с литиево-йонна батерия и тогава да взимам.За сега видях и на Еинхел, че са пуснали с такава батерия, но техния сервиз е под всякаква критика (става въпрос за този в Орландовци в София), понеже друг софийски не намерих.Благодаря и на колегета mirk за АВВ-то.Вече взехме С25, че помпата я имаше, ама незнаехме колко вата е.А трябваше да е АВВ защото и другите бушони са АВВ.

Приятен ден на всички във форума :yawinkle:

Тема "Винтоверт от хипрермаркет LIDL" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: