• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
muki - напреднал
Искам да попитам всички професионално занимаващи се с фаянс и имащи наблюдение между моделите на двете марки(или само на една от тях) за евентуални предимства и недостатъци.В момента работя с един MONTOLIT който е на поне 10-12 години и вече има големи луфтове а от там и отклонения .Машината е с изключително масивна конструкция и е много здрава но просто годините са и много.

Сега се сетих,ако модераторите преценят да преместят темата в "инструменти"
Последна промяна от muki на чет фев 10, 2011 10:16 pm, променено общо 1 път.
Dewalt - специалист
Аз съм с Сири
+1 за тях
Имам я от около 5-6 години - никакви проблеми.
tdk 71 - специалист
+siri
още един глас за siri
от 6 години я ползвам почти всеки ден
boreto1 - специалист
Аз предпочетох Sigma и съм много доволен ,но и Siri много добро +1 за Siri
ralev - специалист
1 глас от мен за Montolit който е слагал стъклокерамика ще я оцени достоино[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=24qBAjNVzI8[/youtube]
limp3r - специалист
А някой да сподели къде се продават такива машини? От която и марка да е?
ozimen - специалист
За Варна-киров,джия,баш майстора :supz:
boreto1 - специалист
За София сирито се продава в магазините на БОРО,а СИГМА има един магазин на последната спирка на метрото в младост 1
muki - напреднал
В ташев галвинг имаше ако не бъркам и сири и монтолит.А баща ми казва че някога имало фирмен магазин на сири в локалното на бул Цар Брис.всезабравям да проверя.Надявам се там да намеря от тези кофи с ролките дето са за фугиране
boreto1 - специалист
muki написа:
В ташев галвинг имаше ако не бъркам и сири и монтолит.А баща ми казва че някога имало фирмен магазин на сири в локалното на бул Цар Брис.всезабравям да проверя.Надявам се там да намеря от тези кофи с ролките дето са за фугиране
Магазина се намира на Цар Борис трети малко преди околоврасното от ляво в локалното платно ако идваш от центъра
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за професиналистите SIRI или MONTOLIT" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: