• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
housedoktor - майстор
според мен -твърдо не струва .По добре отдели няколко часа и сътвори сам нещо подобно.Далеч по красиво е ,а удоволствието,че сам си го изработил е незаменимо
Стефане ,за качеството в Лидъл не си прав обаче

Прикачен файл

64588577.jpg
64588577.jpg (90.16 KиБ) Видяна 5747 пъти
boltik - специалист
Стоката една и съща,само магазините и цените са различни :lol:
Bobby - специалист
Като се замисля, ако си я направя сам със сигурност ще е по-здрава/красива ,май просто ще запазя идеята и ще я реализирам като затопли. После ще сложа снимки :) :wink:
iveliks - специалист
Относно здравината не очаквай нищо освен тънкостенни тръбички .Арката е от отделни малки тръбички от типа на тези при шатрите ама Ф10имам две или по точно вече една другата беше отрупана с цветя и меналата есен при един силен вятър я пречупи на две и така я изхвърлих но аз съм ги взимал от Кауфланд преди поне три години и бяха по десет лева и тогава не ме беше много яд като се сасипа .
Bobby - специалист
Тъй като вече се реших да си я правя сам. Ще ми препоръчаш ли каква дебелина да си купя, горе-долу и дължина.
mama_zlatka54 - напреднал
купих такава миналото лято връзките между елементите се чупят лесно. Конструкцията не е стабилна.Добро решение е винкел .
купи си 2 пръчки арматурно желязо 16 или 18 мм къдраво и си го огъни сам (с помощ от някой де) изрежи няколко парчета за на направиш напречните пръчки. Забиваш в земята и след това заваряваш напречните, теглиш една боя и си готов за няма и 30 лева.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за Арка от LIDL" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: