• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте!
Незнам дали тук е мястото на тази тема,но
съм нова.
Тъй като ни предстои ремонт с приятеля ми
и искаме да си вземем нова спалня,бих се радвала
на съвети относно цветовете в стаята.
Само да вмъкна,че сме се спряли на тапети Esprit.
Това е линк към спалнята,която сме харесали :
http://www.videnov.com/photos/original/ ... 213dbc.jpg

Мерси предварително :)
EDI - майстор
Добре дошла, като начало.На тази тъмна спалня бих сложил светли тапети - светло бежово или бяло.
Ами аз мисля варианта зад спалнята да е тъмно и останалите стени да са светли,
но незнам какво ще се получи.На снимката изглежда добре.Мислих и за червено.
Изборът ще е труден :roll:
l_bonev - специалист
Добре дошла на мен пък ми харесва.
не виждам нищо тъмно , женами ахна много е хубава ,само тапетите или цялата спалня ще правите .от мен успех :wink:
новодомец - напреднал
Ако цветът на спалнята остава този който е 3д-то, червеното не се връзва.фурнират е кафяв. Мое мнение разбира се,важно е на вас да ви харесва.Но спалнята е място за отдих, не само за Любов и се страхувам,че червеният цвят е твърде агресивен за такова помещение.
silllveto - Майсторица
Суити, давай смело в червено! :-D Зарежи тия пенсионерски пастелни тонове, голяма скука.
Новодомец, като спиш ти е все тая за цвета.
EDI - майстор
Малееее, Силве, ти направо ме пенсионира.Сакън, още нямам 43. :lol:
mim - специалист
харесайте си текстила и по него докарайте останалите цветове
имам предвид - завеси, килим, шалте, декоративни възглавници
това кафяво е доста неутрално да понесе почти всичко
rockwall - майстор
не съм пенсионер, но мисля, че червеното ще ви омръзне бързо, а и всички теории за цветовете го посочват като не особено подходящ (психологически) цвят за място за спокойствие и почивка ... е, зависи каква е функцията на спалнята у вас.

Имах едно време едни съседи, които само там се биеха - че се чуваше най-добре във входа :shock:

Не знам какви хора сте, но ако нямате бичове и белезници в шкафчето до спалнята, бих ви посъветвал да се спрете на по-умерени тонове -пък било то и близки до червеното

Послушайте и съвета горе за останалите неща - огледайте се първо за килим, покривки и т.н.

Може да намерите вашия цвят, ноне вашия вид -добре е да сте наясно с цветовете на модели, които ви харесват, за да не се окаже че тапетите са най-хубавите,които сте видели, но нищо друго не можете да намерите

3D-тата е лесно да се комбинират по цвят, но да се реализират понякога е по-трудно

Успех - ето ви един подарък

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощ за спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: