Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Fender_str - специалист
50W звяр събран за 3 седмици, трафовете захранващ и изходен са мотани от мен на ръка :)

Прикачен файл

100_1727.JPG

Прикачен файл

100_1721.JPG

Прикачен файл

100_1730.JPG

Прикачен файл

100_1726.JPG
cvetanmu - специалист
:gott: Станал е перфектно.Нямаш ли снимки от вътре?
Браво. Да си го ползваш с удоволстие. Усилята вложени в него си заслужават. :rock:
Fender_str - специалист
Като го отворя някой път ще го снимам, сега не ми се отваря, че го направих тръден за сглабяне и разглабяне :lol:
romanpm - майстор
Корава машина , 50 си е цифра :supz: едно време дрънкахме на Regent - 60 и MV 12 :shock: Сега не знам как ги смятат стандартите на звукова мощ , но тогава ми бръмчеше корема от Регента :lol:
Fender_str - специалист
Tя мощноста си е мощност, ток по напрежение тва, че някои производители слагато по 70-100% отгоре като пикова мощност е друга бира, всъшност реалната мощносто която измерих при волт напрежение на входа е 35W което го мерих с товарно съпротивление де, иначе жена ми да ме беше изгонила вече :D Иначе лампите имат ресурс за 80 100 вата, само че в друг режим с по-високо захранващо напрежение.
kabel96 - специалист
Браво с кеф да си го ползваш.Отпред по нататък може да сложиш метална решетка и ще стане досуш като маршал.
sstefanov - майстор
Похвално, само този зелен мрамор не ми харесва. Дори изкуствена кожа би му отивала повече.
Fender_str - специалист
Благодаря за критиката относно външния вид, надявам се скоро да намеря време да довърша и китарната колона и да пусна семпли на усилвателя! :roll:

Тема "Новия ми лампов китарен усилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: