• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
bayan - специалист
shadowman написа:
И това е решение, дори може би по-добро от моето заради мястото на печката. Но някак си не харесвам сам шкаф в края щото все ми е един нестабилен като не е вързан с другитр.

съгласен съм печка в ъгъла не добре аз на правих тази грешкаи съжалявам не е удобно при готвене стената се пречи
vssv - помощник
stefan.sivkov написа:
Здравейте момчета!!!
За да не отварям нова тема, която само да пълни форума пиша тука.
Предстои ми изработка на нова кухня но за сега нямам точно виждане за проекта. Искам да помоля за идеи а може би и за проект.
Бих си платил за проекта стига да си струва.
Кухнята ще трябва да е ъглова а размерите са: 210/250см, а разположението на долните шкафове трябва да е в този вид!!!
Предварително благодаря за помоща !!
Предварително се извинявам за грозната скица.

Прикачен файл

SDC10892 2.jpg

Прикачен файл

SDC10894 2.jpg
vssv - помощник
Надявам се поне малко да съм визуализирал това,което е в представите ти! Мисля,че е по изискванията ти за рамера...240/210. Не претендирам за съжършенство. Съжелявам за качеството,но се наложи да снимам екрана на компа. Успех
shadowman - майстор
Имам усещането, че пускаш снимките с цел да се похвалиш, този проект бяга много от размерите, дали си прочел, че фурната и котлоните няма да са за вграждане?
vssv - помощник
Надявам се,че бързащите да прекършат желанието на човек да помогне,трябва да забележат,че съм написал-не претендирам за прецизност.Наистина,допуснал съм грешка в това- останал съм с убеждението....че хладилника не влиза в размера на шкафовете. :prayer: ... Според мен критиката трябва да градивна,а не от вида-да застреляме новака!!! Или уважаемия съфоромник си мисли че с 1300 поста мнението му е по-по-най? Няма за какво да се хваля,това е проста програма с елементарни изисквания/толкова колкото са необходими да управляваш асансьор/ и всичката работа ми отне 30 мин.Ползвам форума 2 години за идеи и т.н,едва наскоро се регистрирах...а от съвсем скоро написах 2-3 мнения и веднага- [-X [-X [-X .Ако човекът към който е насочен поста има интерес,ще корегирам размерите ей така...без да търся хвалебствия,бири,дъвки и кебабчета..които понякога се предлагат м/у дадени учасници тук иначе стоящи на 300 км един от друг! Все пак,наистина благодаря,че ми обърнахте внимание на грешката,за друг евентуален опит ще съм по-внимателен. А относно печката,ще обясня-в програмата нямам нужното за да поставя на мястото на вградени уреди-свободно стоящи
И колега,единственото с което бих се похвали пред някого,е семейството ми :wink: Друго всичко е преходно.
С уважение и поздрави :)
shadowman - майстор
Цялата работа в поста ми бе забележката, че не си прочел темата щото ако наистина не си няма смисъл това което си показал. Това, че си новак няма нищо общо с моето мнение и също така постовете ми не толкова важни освен ако не съм помогнал на някой с тях.
bisplus - специалист
Айде и аз си поиграх малко! Значи виждам нещата така..горе ъгловия шкаф с двойна вратичка, над мивката може да се сложи оцедник, долу в задънения шкав остава мивката и евентуално кош, от дясно(до хладилника) цял шкаф с две врати(там може да се сложи пералня или съдомиална).Над хладилника шкафа не е излишен(в него може да се вгради микровълнова.

Прикачен файл

kyxnq123.jpg
,,
kyxnq123.jpg (57.13 KиБ) Видяна 3550 пъти
skartalov - специалист
shadowman написа:
Ще кажа пак, че фирмите не предлагат тази услуга с изключение на тези които правят криволинейно защото това го правят на центъра.
Дори и в този случай, тък като ъгълът е вътрешен, ще се получи с малък радиус (диаметъра на фрезера), примерно R4, което май не пречи, само че как се кантират тези вътрешни ъгли, не ми е ясно.
maroka - специалист
Дори и в този случай, тък като ъгълът е вътрешен, ще се получи с малък радиус (диаметъра на фрезера), примерно R4, което май не пречи, само че как се кантират тези вътрешни ъгли, не ми е ясно.
Ще ти кажа :)

Малкият радиус се "изправя" с помощта на лентов шлайф, спокойна ръка и набито око. Резултата не е никак лош :)

Друг вариант е дъното и тавана на шкафа да са двукомпонентни, като се снаждат с разглобки и дибли. Като се замислиш звучи малко шантаво. Като го видиш на живо изглежда повече от добре, най-малкото защото се спазва посоката на фладера на всички шкафове :)
bisplus - специалист
maroka написа:
Ще ти кажа :)

Малкият радиус се "изправя" с помощта на лентов шлайф, спокойна ръка и набито око. Резултата не е никак лош :)

Друг вариант е дъното и тавана на шкафа да са двукомпонентни, като се снаждат с разглобки и дибли. Като се замислиш звучи малко шантаво. Като го видиш на живо изглежда повече от добре, най-малкото защото се спазва посоката на фладера на всички шкафове :)
С предварително олепилен кант и с ютията пак става добре.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Питанки за кухненски проект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: