Със сигурност всеки знае, да мята пържолите на скарата,но не се здържах да пусна и тази любима за нас мъжката аудитория рецепта.
Пък и жената имаше рожден ден та реших по край нея да намажа и аз.
Какво ни трябва?
Няколко крехки свински пържолки, около половин кило.Според вкуса и вида.
За марината;
телешко бульонче
щипка черен пипер
щипка риган
50 гр. олио
малко соев сос
Накисваме пържолките в марината за няколко часа.Загряваме скарата и слагаме да печем, от двете страни по два пъти в двете посоки.Така че да се получи един вид запечена решетка,която ако мога да се изразя 'гали окото'.Гарнираме с пържени картофки.
Пък и жената имаше рожден ден та реших по край нея да намажа и аз.

Какво ни трябва?
Няколко крехки свински пържолки, около половин кило.Според вкуса и вида.
За марината;
телешко бульонче
щипка черен пипер
щипка риган
50 гр. олио
малко соев сос
Накисваме пържолките в марината за няколко часа.Загряваме скарата и слагаме да печем, от двете страни по два пъти в двете посоки.Така че да се получи един вид запечена решетка,която ако мога да се изразя 'гали окото'.Гарнираме с пържени картофки.
Последна промяна от booooo55 на пет фев 18, 2011 9:11 pm, променено общо 1 път.