• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на всички!Има доста мнения във форумът за котлета на много различни марки.Но лично мен ме интересува мнението на хора които са с Прити.Тъй като си мисля че отоплението на твърдо гориво е въпрос на време,смятам да не връзвам много пари в скъпо котле.Струват ли си парите Прити?
Panzer - специалист
И Прити-то ще ти свърши работа щом е до време... Не бих го препоръчал обаче, на комшията му протече още първия отоплителен сезон и се наложи да го заварва. По-добрия вариант е да вложиш пари в хубав котел, пък след време винаги можеш да го продадеш за разлика от прити-то.
baikiro - специалист
Аз лично съм доволен ..!
naskov - майстор
Нямам недоволен клиент от този котел. Непретенциозен към комина. Недостатък-малка вратичка.
илко илиев - специалист
колега пет години я ползвам и съм доволен.
jdraganchev - специалист
Имаме на вилата за вграждане с водна риза, нямам никакви забележки, за 2 години и половина експлоатация.
Миналата година ми замръзна парното и се спукаха тръби, помпа, радиатори.... но на камината нищо и нямаше.
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе що не четете въпроса на питащия - става въпрос за котлета, ане за камини?!
filmatoplo - майстор
В моя град има 3 монтирани -работят добре , все пак са стоманени колко ще изкарат времето ще покаже. :wink:
jdraganchev - специалист
LazarGanev написа:
А бе що не четете въпроса на питащия - става въпрос за котлета, ане за камини?!
Прости моето невежество, все пак най-добре е да съди човека по-повече от 1 продукт за производителя
bulhomes2 - майстор
Ми според мен котлето си е камина с изолация и без стъклена врата. В къщи съм с тяхна камина от 2004г и нямам оплаквания засега.
  • 1
  • 2

Тема "Прити?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: