• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
k r u m - специалист
докторе, един път е мазано с безир за това са тия дилеми а и не ми говори за 21 век че на тия нови технологии като им видя резултата ми се изправя косата :-D говоря по принцип
housedoktor - майстор
Мажи с каквото намериш ,не ми занимава със спорове
toni_g79 - специалист
Толкова препоръки,и в бояджийския магазин няма да намериш още повече препоръки от опит ;) (колкото аз и доктора) ........... ама и ти под вола теле дърсиш ще мешал органично с химично.... на тези новите технологии по 15 години гаранция им дават :wink: мацай с отработено масло :razz:
k r u m - специалист
Точно за това питам ,не съм искал да споря или засягам някои преди 2-3 дни бях решил да вземам боя от един магазин обаче некомпетентността на продавача ме отказа ,та сещате се идеята за оцветяване на безира откъде е дошла.
toni_g79 - специалист
k r u m написа:
Точно за това питам ,не съм искал да споря или засягам някои преди 2-3 дни бях решил да вземам боя от един магазин обаче некомпетентността на продавача ме отказа ,та сещате се идеята за оцветяване на безира откъде е дошла.
За каква боя и некомпетентност става дума?
  • 1
  • 2

Тема "Боя ,безир,баиц или...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: