Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Uraken - помощник
А на какво прилича въпросното нещо дай да видим :)
rockwall - майстор
кое нещо - ами упклътненията гумените де - налисъм дал схемичка с профилите

УС, уракен сенсей
Uraken - помощник
rockwall написа:
УС, уракен сенсей
УС :) . радавам се , ще се радвам да видя снимки когато го направиш
Илиян Илиев™ - майстор
Uraken написа:
rockwall написа:
УС, уракен сенсей
УС :) . радавам се , ще се радвам да видя снимки когато го направиш
Снимките ще ги видиш на кукуво лято. :wink:

Прочети темата от начало и ще видиш, че човека не му се казва за какво му трябва въпросната кутия.

Даже и на директните въпроси, като твоя ще видиш, че се прави на улав.

п.п. Иначе на ухо мога да ти подскажа: Явно ще да е част от юношеската стая, може би разглобяем аквариум или преносимо басейнче за юношата. :lol:
rockwall - майстор
не бе - ако сте виждали има едни такива контейнери, дето се слагат отгоре на онова за завъртане на антената - това е точно като тях, само че вместо от пластмаса, ще е метално и не трябва да изпуска вода, защото въртящата част на електромоторчето опира в изолираната шайба
Последна промяна от rockwall на пет фев 25, 2011 7:26 pm, променено общо 1 път.
STO-YAN - специалист
rockwall, нещо ни къпеш в лаТка вода! Не бих си позволил да пиша по този начин но........
Стоиан Спасов, София, набор 1961, горд баща на две деца и.......
rockwall - майстор
ами Илиян Илиев™ ... :weedman: ...

не мисля че е толкова важно какво е и за какво е - мога да кажа всичко - примерно - живарник за един приятел,който продава риба на отбивката след Метро
stiv1961 - майстор
Като не е толкова важно защо търсиш помощ.....направи си го сам......с ,,винкел квадрат"
П.П И като паднат стените-рибките играят хокей на лед :axe:
rockwall - майстор
stiv1961 , не знам какво се хвана за винкела КВАДРАТ, но аз не съм метало-работник и ТОВА НАЗВАНИЕ на винкела КУТИЯ или винкела КВАДРАТ не съм си го измислил, а съм го чул от хора, които си вадят хляба с метални конструкции, винкели, квадрати и всякакви чешити заварки, крепежи и тн. така че ....

помощ за кутията не съм искал - исках за уплътнението --- и ако си пропуснало - погледни пак и ще видиш, че си намерих сам линковете към уплътненията

това, че ги написах тук, е за да са полезни на някой, който има нужда от подобно нещо

можех спокойно и да не ги пиша, нали
stiv1961 - майстор
rockwall написа:
Здравейте,
някой има ли идея, как да се направи метална кутия, която да може да се отваря напълно, (като страните й падат) без да се разглобява, като затварянето и уплътняването й е толкова добро, че да държи вътре налята вода (или поне да не тече много).
Кутията трябва да е с приблизителни размери 200х50х50см - отгоре отворена
Това не съм го писал аз.

Тема "МЕТАЛНА КУТИЯ разглобяема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: