• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 66
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Martin.P - специалист
Тани написа:

Ти си жив пример за смисъла на този форум . Целта не е да покажеш колко много знаеш , а да имаш смелостта да кажеш какво не знаеш , за да може да ти се помогне. Най-лесното е да си наемеш майстор, но това напълно противоречи на идеята Направи сам. Вилата може да ти излезе като себестойност колкото ако си си наел майстор, Дори и повече. Но удовлетворението от направеното няма да е същото . И най важното - ти нямаше да си същия - сега знаеш много повече и дори по метода проба/грешка си научил неща , които ще са ти полезни за в бъдеще. А и имаш инструменти , които са си актив за бъдещите ти проекти. Лично за мен ти си постигнал развитие и си имал полза от споделянето на проекта си тук , каквото и да разправят другите участници.Всеки има право на мнение .
=D> :klatsch: Споделям това мнение напълно! Дерзай Сашо!
PIP - майстор
boltik, като ти чета коментарите се чудя да се смея ли или да плача. Не мога да разбера неграмотен ли си или просто толкова разбираш, като и двете не са проблем стига да не беше поучителния тон :shock:
Pooh - майстор
boltik написа:
...А бе като чуя майстор от БГ лошо ми става.
Ти си Хамериканче, нали? Или си потомък на стар чешки, княжески род, забутан у Горна покрай световните войни?
Айде вземи се кротни малко, че аман от "задгранични" специалисти.
housedoktor - майстор
Не мога да подмина без коментар.
О ,славни повелителю на мистриите. :prayer: Ти,еманация на височайший професионализъм по земите европейски.Нека Ние ,нещастните,свят не видели и прости труженици се поучим от авангардният ти опит.Разкрий пред нас най -съкровенните тайни на занаята,че да не срамим Отечеството.
Ох този европеец ме развесели .Я да му припомним един текст.Не е от песен на Азис ,но да опитаме :"Ти, българино, не се мами, знай своя род и език и се учи на своя език! По-добра е българската простота и незлобливост. Простите българи в своя дом приемат и гощават всекиго и даряват милостина на ония, които просят от тях. А мъдрите и културни (гърци) никак не правят това, но и отнемат от простите и грабят несправедливо и повече грях, а не полза ще получат от своята мъдрост и култура. Или се срамуваш от своя род и език пред учените и търговците и славните на земята, защото българите са прости и няма от тях много търговци и грамотни, и вещи, и знаменити на земята в днешно време, но повечето от тях са прости орачи, копачи, овчари и прости занаятчии?"
boltik - специалист
Бат мечо,ако започна работа в твоята фирма и след няколко дена ми се навири....и ти заявя,че моментално напускам и трябва да ми платиш веднага,ще видя ли от теб някакви пари?Да или не?

Да Тани,точно затова изтрих,защото се оказа,че няма смисъл от спам.Ти направи така,както смяташ за добре.При мен моето мнение винаги е стояло на пъво място.Просто влязох на не-подходящето място в не-подходящият момент.
Последна промяна от boltik на нед фев 20, 2011 7:24 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
boltik търпях ти офтопика и спама , но няма да толерирам поправяне на мнения! Ако си мъж на място трябва да стоиш зад думите си!!! Повече никакви поправки на мнения , ако някой е писал след тебе!!!
Pooh - майстор
boltik написа:
Бат мечо,ако започна работа в твоята фирма и след няколко дена ми се навири....и ти заявя,че моментално напускам и трябва да ми платиш веднага,ще видя ли от теб някакви пари?Да или не?
Това е типично за "задморските" майстори, тук из дивата Азия си чакаме търпеливо и попържвайки под мустак докато се накани инвеститорО (я кви купешки думички знам). На въпроса - да, стига да има изработка.

П.П. Най-мразим българин-емигрант - първата му работа е да се изсере на знамето и да забрави български език!
П.П.П. Който го приема лично - така и трябва да бъде! Изключенията си знаят, че са такива и не се чустват обидени от тази констатация.
hailo - специалист
Пух дяволски си прав приятелю =D>
boltik - специалист
За това спорих.

Прикачен файл

PIMG0229.JPG
Георгиев - специалист
И на твоята снимка се вижда колко нефункционално е да се зида с вертикални отвори. Виждаш как разтворът е потекъл в отворите и е изтекъл отгоре. Съветвам всеки който види такава зидария на обекта си да гони майстора с лопатата... сигурно ученик от техникума ще иззида по-право... та било то и с отворите настрани. Именно по тази причина носещи стени се правят само и единствено от плътни тухли, а не такива с отвори, в която и да е посока.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 66

Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: