• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
svetliopi44 - Чирак...
Тва дето има на предвид Мама Му е смола... много е здрава ,но тая с посипката се подържа трудно ...само с маркуча ...
boltik - специалист
И аз да се изходя по-въпроса.Преди няколко години едни майстори лепиха гранитогрес в един гараж в който се влиза директно от улицата.Гаражът беше за 2 жипа.Предварително беше зададен наклон към средата.Кое беше интересното?Интересното веше това,че лепилото беше рядко и буквално го разляха по земята.След това го разкараха с гребен за да изравняр слоя лепило и буквално напускаха плочките бърху лепилото.Понеже имаше наклон към средата,плочките,които лежаха по-диагоналите,бяха нарязани на по две чсти-по-диагонално.Такова изпълнение не бях виждал.Личеше си,че не им е за първи път.Плочките бяха наредени за не повече от2-3 часа-без первазите.Един бъркаше и режеше,адругия наливаше и пускаше :-D
Mori - специалист
Тези да не са ползвали лепилото за фугираща смес....то така ще излезе през фугите, че няма чистене, затова предполагам, че ефекта е бил търсен.
професионал - специалист
=D> На шлайфания бетон нй добре ще ти стои двукомпонентния епоксиден под "EPOXY Shield".Той е с цена около 10-13лв. за 1м2.Аз го имам и ще го правя на един клиент-само да се вдигнат малко температурите.Една опаковка със всички добавки които са необходими-даже DVD упътване-стига за 18-25м2. зависи от основата. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "7мм гранитогрес в гараж?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: