• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rum_sz - специалист
http://www.mebeli.info/go.idecs?i=7947

Жълтото е цветът на приятелството и любовта.
Това жълтото, нещо ми намирисва на лява резба :lol: Не е за вас.

Червеното е страстно и енерги....................................
rockwall - майстор
от линка по-горе

Червеното е страстно и енергизиращо. В случай, че това е преобладаващият цвят в спалнята, тук може да господстват сексуални активности и става много трудно да се постигне добър сън. Ако червеното е вашият избор, вероятно би трябвало да изберете за покривалото на леглото някой пасивен цвят. Така ще можете при нужда да имате спокоен сън.
EDI - майстор
И моята спалня е синя и разни отенъци - тапети, гардероби, легло, мокет и т.н. в разви тонове.Ама не знам как ще се върже червеното с кафявото, обикновено когато нпаравиш всичко, тогава добиваш реална представа за реалното въздействие на съчетанието.Добре е, ако може да се види в реални размери.Чак сега видях, че линка води към ВИДЕНОВ.Ако това ще ти е производителя на мебелите, направо се откажи.Юнака ги произвежда в нашия град и определено не си заслужават.
housedoktor - майстор
Аз прочетох "Малко помощ В спалнята" и се засилих ,а то за цветове било. :lol: Те не са силната ми страна .Аз често се затруднавам също и за идеи прибягвам до снимки в нета или до дизайнерски програми
Smarin - специалист
Понеже се събират мнения та и аз да се изкажа : без ярки цветове в спалнята и без сини цветове където и да е в къщата . Синьото е хубав цвят по принцип , но съм влизал и в синя спалня и в синя дневна еми ЦЪ не става
Специално за тази спалня ще подхожда и на бежави стени както и някои нюанси на жълтото (но не много светло) и оранжево
Последна промяна от Smarin на съб фев 19, 2011 9:44 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Аз си я харесвам, отива ми на очите.... :lol: Става дума за бледи отенъци на стоманено синьо и стоманено сиво.
rum_sz - специалист
Златното е интензивен цвят, който осигурява благополучие. Ако се използва в спалнята, той дава идеи как да се придобият пари, или хрумвания относно инвестиции и хазарт. Но при твърде много златно в това помещение, може да се стигне до обсебеност от парични въпроси.

То любов,любов, ама и малко да се чува шепотът на банкнотите. :)
И оставете място ,за детска кошарка. :)
silllveto - Майсторица
lazo_2 написа:
...но съм влизал и в синя спалня и в синя дневна еми ЦЪ не става...
Не е правилно да се каже "не става", а "не ми харесва".
Всъщност светлосиньото е подходящо за малки стаи, уж визуално ги "увеличава".
Еди, червеното върви на всичко, а пък "дървесния" цвят - още по- на всичко :wink:

Наситените цветове, независимо студени или топли, са характерни за Латинска Америка и Ориента. Следователно те създават усещането за "топлина", най-малкото за Средиземноморие. :razz: Аз отминах нежно-пастеления ми период и сега съм им фен :razz:

sweety234, по-важното е ти в каква атмосфера ще се чустваш комфортно следващите няколко години. Ремонтът на моята спалня започна от един гардероб... И стана тя... Понеже цветовете на тапетите и текстила са ми тежки (тъмно розово, цветя на почти черен фон и завеси около бордото), подът ми е светъл, таванът бял, а мебелите с лека модерна визия, т.е. метал, семпло легло от еко-кожа и гардероб в черно, бяло и огледало. Чувствам се мн добре... :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощ за спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: