Ел. инструментите. Консумативи.
velsi - Почетен майстор
mirk написа:
Намира ми се едно служебно райдърче http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=71&id=211 кара вече петилетка, рязане от време на време някое желязце. Работи си нормално малко е слабичко ако го натиснеш и спира :-D но учудващо продължава да работи.
Ето затова тези боклуци ще продължава да ги има и да просперират - щото все някой ще се намери да ги похвали. Като го натиснеш спирало, ама иначе вършело работа от време на време. И то цели пет години. :-D
Ако пък не го ползваш изобщо ще изкара и сто години. Гарантирам!
mirk нищо лично.
limp3r - специалист
Армагедон написа:
Да , ама т'ва е оранжеВо. :?
Едва ли е проблем цвета. Мисля че по-старите са зелени. Ако някой е по-запознат с въпроса за цвета, моля да ни осветли :)
Армагедон - специалист
biser80 прав си, не го видях !
valat111 - специалист
Райдера става да си заточиш мотиката...но с ръкавици, защото пари ръцете.
biser80 - специалист
limp3r написа:
Армагедон написа:
Да , ама т'ва е оранжеВо. :?
Едва ли е проблем цвета. Мисля че по-старите са зелени. Ако някой е по-запознат с въпроса за цвета, моля да ни осветли :)

За цвета незнам дали има някаква разлика.Просто Отбелязах че е зелено,понеже колегата limp3r каза че не е имал проблеми с неговото.
Успех с покупката. :)
Norek1 - специалист
И аз имам Блек&Декер оранжево 115мм диск, 900W и съм доволен(разбира се за домашна работа)В началото ми правеше проблеми загряваше отпред, даже бях пуснал и тема отворих го видях, че има грес, послушах по-опитните хора тук и го оставих да се разработи и сега си работи на 6 машинката.Оранжевите се водят хоби серия тва е разликата.И мен ако питаш си вземи или блак&декер или скил, може да е за дом. употреба, но все пак са опасни машинки, тъй че по добре вземи нещо по така отколкото райдер :)
gogo1113 - специалист
По информация от представителя на "Black&Decker" за България зелената серия на тази марка се води полупрофесионална, а оранжевата е хоби серия. В сайтовете за търговия по Интернет не винаги снимката отговаря точно на стоката, която клиентът получава. Може би и тук е така, снимката е на зелен, а получаваш оранжев, но между тях всъщност има разлика. Аз също съм за "Black&Decker" - по личен опит, машината не създава проблеми и при по-сериозно натоварване, говорим за зелена серия.
valmet - специалист
Още един глас за B&D.
От поне 5-6 год го използвам за домашни цели и няколко пъти рязане на теракот,проблеми не е имало.Цвят-оранж.
mirk - майстор
velsi написа:
mirk написа:
Намира ми се едно служебно райдърче http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=71&id=211 кара вече петилетка, рязане от време на време някое желязце. Работи си нормално малко е слабичко ако го натиснеш и спира :-D но учудващо продължава да работи.
Ето затова тези боклуци ще продължава да ги има и да просперират - щото все някой ще се намери да ги похвали. Като го натиснеш спирало, ама иначе вършело работа от време на време. И то цели пет години. :-D
Ако пък не го ползваш изобщо ще изкара и сто години. Гарантирам!
mirk нищо лично.

Аз не го хваля, то не е за хвалене счупи му се дръжката, изкриви му се ключа, падна му стопа на шпиндела поне за това се сещам сега, ама кво да правя служебен е и такъв са ми купили :-D и докато не изгори няма да ми вземат по хубав, ама пущината му неще да изгаря :cry:
comunikator - специалист
Помогни му малко като не иска :razz:

Тема "Кое е по - добър избор ( или по -малко зло )?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: