Аз бих направил проба-все още е студено и се палят печки.Все ще намериш 1 кюмбе за неколко дена-запали го,грей се известно време и чакай да видиш дали некой от комшиите ще се оплаче че му пуши.Ако не-що са ти излишни упражнения...

Transporterr написа: как ще ползват аспирациите? като обдухват около комина? несериозно..Добре де, като е несеризозно поне кажи какво му е несериозното? Ок, малко е циганска работа макар, че целта ми е нито да изглежда така, нито да прая цигански работи, ама в България живеем к'во да правя?
AntonBM написа:Нищо чудно, в сградата на Gek, този сифонен комин да е минат (по проект), както за аспиратори, така и за отопление. Изобщо няма да се учудя! Какви ли не глупости съм виждал... В този случай нито той, нито съседите му са виновни! Gek много правилно се опитва да се съобрази с възможностите.Апартамента срещу моя, който е почти пълно огледално копие на моя има две такива коминни тела в кухнята, едно за отопление и едно за аспирация....
Transporterr написа:за пореден път се хващам че безмислено си губя времето в подобни писаници..Аз пък за пореден път се убеждавам, че много хора просто пишат в темите без да четат...
явно 90% от питащите в тия форуми така или иначе предварително са решили какво ще правят, само търсят някой да им легитимира начинанието
Gek написа:Аз пък за пореден път се убеждавам че този фарум е пълен с диванета като теб,колегата Транспортер е напълно прав.Transporterr написа:за пореден път се хващам че безмислено си губя времето в подобни писаници..Аз пък за пореден път се убеждавам, че много хора просто пишат в темите без да четат...
явно 90% от питащите в тия форуми така или иначе предварително са решили какво ще правят, само търсят някой да им легитимира начинанието![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: