Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Не думай бе колега, виж тука какво пише :-D :
Фирма „ЗОТИ”ООД е наименование на Завода за отоплителна техника и инсталации в гр.Стрелча,фамилна собственост на семейството на инж.Димитър Стойчев,Светла Стойчева и Владимир Д.Стойчев.Основана през юли 2004 година тя се превърна за кратко време в една от трите големи производители на отоплителна техника на твърдо гориво/печки,камини и котли/ със коренно различна от другите производители конструктивна характеристика на отоплителните уреди.
fbr - майстор
Айде сега и ти. В бисквити катеричка, катеричка ли има?
ivhand - специалист
За кой ли път голямо БЛАГОДАРЯ на всички за помоща която ми оказват с техните отговори, като ми спестиха много главоблъсканици.
:supz: :supz: :supz:
Значи такава била работата на "Зоти", завод, лидери,.......................
Абе прекалено хубаво за да е истина ама пустата реклама кво ли не прави. Именно затова не смея да се доверявам на рекламите и съм Ви много благодарен че се отзовавате на въпросите ми. Знам го не защото съм недоверчив а защото като знам как се лъже в моята професия (а явнио и във всички ) ме е страх на какви ще попадна. :shock:
filmatoplo - майстор
Какво работиш -политик , банкер или брокер :? :-D
armagedamian - специалист
Bobivan написа:
Ходих есента в Стрелча,където се намира "завода"...В началото на града е...няма табела,няма нищо...намерихме манифактурката единствено по кемперите "ЗОТИ" дето бяха паркирани пред цехчето.... Оказа се че основният бизнес е рециклирането на кемпери 2 -ра ръка!
Намерихме само един човек в "производственото хале".Имаше скелет на една започната пелетна камина....не можа да ни покаже нищо готово,нито да ни даде референции за монтирани техни изделия....Говорихме с шефа по телефона,той каза че ще дойде на другия ден да се срещнем и да говорим ,но нито дойде,нито се обади.
Иначе по въпроса за тръбната водна риза-говорих с колеги,твърдят че реалната мощност отдавана от камината е по малка от декларираната в паспорта...

Та оценката за фирмата е 3!!!Не бих рискувал с тяхна камина!!
:lьge:
Знаех си че има нещо гнило :-D
ivhand - специалист
Филма . де да бях някоя от тези профессии, ..........................., но не съм.
filmatoplo - майстор
:) Kaza che poslugva twoiata profesiq -ta zatova . :)
baikiro - специалист
гледах ги в сайта грознички са ....дизайн = 0 :toimonster:

Тема "Камини "ЗОТИ" дайте впечатления" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: