• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
ISOMAX - специалист
pipbel: ИЗОМРАЗ може да бъде нанесен върху Еласта, след грундиране. Можете да продължите и с Еласта и накрая да завършите с цветна Еласта, ако върху покрива няма да се ходи. Важното е в крайна сметка на покрива да имате минимум 4 кг/кв.м материал с е една армировка от стъклена мрежа или полиестерен воал, за да сте спокоен. План максимум е 6 кг/кв.м с двойна армировка. Ако няма армировка и материалът е малко, дълготрайността няма да е същата и ще се потвърди поговорката "Малкото спестено днес, излиза много скъпо утре".

Поздрави!
pipbel - майстор
Бе точно ще си се ходи то (планирам отгоре асма да има) и затова питах за Изомраз-а.
Надявам се че няма да има проблем в това отношение ? :?
ISOMAX - специалист
Материалите са съвместими един с друг и няма причини за притеснения. За пример, на покриви, където има клетки на мобилни оператори или друга техника която се облсужва, се правят пътеки с ИЗОМРАЗ, по които да се ходи. Така че остава само да подберете добри сортове лозя :)
bencho_rb - специалист
Answers: 1
добър вечер, искам да знам каде в софия мога да намеря да закупя вашите продукти и по точно /aquamat elastic/
Здравейте!Къща ново строителство,измазана с варо-циментова мазилка.Мазилката е напукана и вътре в къщата има много влага.Става въпрос са северната и западната стена(очаквано).В момента нямам средства за ТИ и съм решил да ги намажа тези стени с някаква хидроизолация.Над самата ХИ няма да има друго покритие.Какъв продукт ще предложите?
Благодаря.
ISOMAX - специалист
mistral: Предпологам, че желаете да обработите вътрешната страна на въпросните стени. Продукта с който можете да решите проблема е този. Важно условие е да обработвате стените в момент, в който са максимално сухи. Ако в момента са много влажни, по-добре изчакайте лятото, когато от температурите стените ще се засушат. Друг вариант, за по-скоростно съхнене е поставянето не духалка за топъл въздух + влагоуловител в помещението.

Поздрави!
Здравейте и благодаря за бързия отговор.На вътрешните стени поставих гипсокартон, искам да хидроизолирам външните стени и да се запълнят фугите в мазилката за да спра проникването на влагата в стената.Имам познати които са си мазали фасадите с хидроизолации и според тях има ефект.Но изолациите които са използвали не са за финишно покрите ами трябва над тях да има мазилка или друго.Надявам се изразих се правилно.Мисля че изолацията трябва да е еластична.тоест искам да намажа фасадата на сградата отвън с хидроизолация да изкара няколко години доката сложа топлоизолация.Влагоабсорбатор имам.
Поздрави!
ISOMAX - специалист
mistral: Същият продукт, който Ви препоръчах, ще изпълни задачата. Използвайте за финиш цветните варианти за да получите желаната естетика.

Поздрави!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: