• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте! Купих си дървен люлеещ се стол, но много скърца! Можете ли да ми помогнете, пречи ли му ако го смажа? Благодаря!!!
GEORGI5959 - специалист
Това е много неприятно и дразнещо и трябва да се отстсрани но не уточняваш какво и къде скърца?
ами когато се люлям се чува скърцане от долу там където се мърда, как да обясня незнам :) :) :)
tysonlkr - специалист
Уточни какъв е модела на стола или дай няква примерна снимка.
Ако е от тези отдолу, кадето са като шейна, няма как да ги смажеш :wink:
Стола е плетен! А отдолу е като шейна да, но ако го смажа нали няма да се отрази по някакав начин на дървото освен да понамали скърцането-надявам се!!!
tysonlkr - специалист
Попринцип трябва да установиш от каде скърца и тогава да предприемеш някакви мерки. Но щок казваш че е от плетените според мен си скърца самата плетка и няма начин да го спреш :sad:
Nejdet - специалист
Едно от многото приложения на смазката WD-40 в аерозолна форма е предотвратяване на скърцанен на врати, прозорци и дървени мебели :)

Ето още възможни приложения ->> цък и тук
Nejdet написа:
Едно от многото приложения на смазката WD-40 в аерозолна форма е предотвратяване на скърцанен на врати, прозорци и дървени мебели :)

Ето още възможни приложения ->> цък и тук
.....внимавай че на пазара има много фалшива - пълнят ги с газ за горене ,някаде в турция.... :!: аз лично я познавам по миризмата -леко сладникаво приятна -като с лек парфюмен отенък.....
dimitar68 - напреднал
няма да е лошу ако можиш да му капниш и С200 на самити зглобки
Благодяря на всички за съветите!
  • 1
  • 2

Тема "дървен стол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: