Всичко за дърводелството
davido - специалист
Здравейте,
според вас дали някъде се прави? продава ПДЧ , което да е с различни цветове от двете страни !
Трябва ми за плъзгаща врата - отвътре да е синьо, отвън - сиво.
Мерси предварително за мненията.
stiv1961 - майстор
Лично аз не съм виждал,но като вариант може да купиш ПДЧ с единия цвят,а от другата страна-фолираш с другия цвят
Smarin - специалист
Тва с фолиото е първото нещо което изниква и предполагам си се сетил , то дет се вика може и с четката да си го боядисаш . Плъзгащата врата на каква система ще е ?
peter_m - специалист
може и да залепиш две и да ги кантираш с един широк кант , зависи от дебелината, която ти трябва.
Bambookita - специалист
Продава се,като си поръчаш 50 плочи и снимка на жена ти може да сложат :-D
gogo1113 - специалист
Продават се двуцветни ПДЧ плочи, само че единият при тези плочи е бял, поне аз само такива двуцветни съм виждал. Ползват ги за корпуси на кухненски шкафове.
davido - специалист
Здравейте,
мерси за отговорите.
lazo_2 - само с водачи отгоре, обаче е малко сложно защото на мястото на стара врата искам да сложа такава с две крила - подобно на това, утре ще ходя в бриколаж да търся подходящия механизъм. Аз вече имам подобна, но само плъзгаща. Чудя се само дали плъзгачите трябва да с някакава въртяща система.

peter_m - не ми върши работа това, защото няма как да е повече от 18мм, имам ограничение в мястото.
peter_m - специалист
Има ПДЧ-та 8, 10 мм
davido - специалист
Да, това е идея. Дано ги има в Бриколаж и ще ги лепна.
peter_m благодаря ти за идеята.

Тема "цветно ПДЧ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: