Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ayhan4ik - помощник
Здравейте. Всичко е в процес на разработка, но бих се радвал ако дадете някое мнение, било то критики... :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
ivanovrg - специалист
добре се е получило

защо използваш зелен картон
защо не си сложи вата на тавана(не оскъпява кой знай колко)
струва ми се че разстоянията между нишите е доста голямо(над 60) и няма никакъв метал там
valio2007 - специалист
Нещо като пързалка за деца? Сложи и дюшеци, че от високо ще падат.
ayhan4ik - помощник
Ами баща ми ме посъветва да използвам зеления картон. Незнам, май от гледна точка на качество. А пък в салона не е пързалка :-D , а ще нещо като цветарник. Т.е. отгоре на отворите ще са монтирани лунички, които ще осветяват цветята поставени вътре. Надявам се да се получи нещо красиво...
bobyl - специалист
Браво :prayer: . Направили сте го като по учебник .
hailo - специалист
ayhan4ik написа:
Ами баща ми ме посъветва да използвам зеления картон. Незнам, май от гледна точка на качество. А пък в салона не е пързалка :-D , а ще нещо като цветарник. Т.е. отгоре на отворите ще са монтирани лунички, които ще осветяват цветята поставени вътре. Надявам се да се получи нещо красиво...
Браво добре стават нещата =D> ,не ги слушаи за картона какъвто и да сложиш си е все картон.
valmet - специалист
Хубаво е станало,колега!
Щом понасяш критика,ще се възползвам :-D !
На втората снимка,втората ниша-струва ми се че фугата в левия ъгъл на самата ниша е много близо до ъгъла и е възможно да напука.Хубаво е било да се подсигурите с повечко "железа"(профили) за конструкцията на декоративните елементи.
Това,че е направено със зелен картон не е от значение.
leonardo_vd - модератор
Както казаха колегите в низшите са използвани много малко профили, или поне така се вижда от снимките. Това е предпоставка за пукнатини ако някое дете /като моето/ обича да се засилва и блъска с ръце по стените.
Зеления картон според мен е по-добър, шпаклова се в пъти по-лесно от нормалния и е с по-якостни качества.
Иначе добре се е получило. Постарали сте се. БРАВО> =D>

Тема "Да се включа и аз..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: