vessys,спокойно през един предпазител минава само фаза или само нула.Няма шанс да са и двете.С усукването на двата кабела просто шунтираш/игнорираш/предпазителя-нищо повече.

gtg1977 написа:vessys,спокойно през един предпазител минава само фаза или само нула.
-нищо повече.

ами хайде ще потърся ел техник,да ме одруса едно хубаво,ама да знам чее ще остана жив
 ами хайде ще потърся ел техник,да ме одруса едно хубаво,ама да знам чее ще остана жив   ,мойта първоначална идея беше бушона да се смени с някакъв друг вид,към който няма начин да се закачат наглите типове,ама нали хич не ги разбирам,та не съм сигурен може ли да стане така,мъчих се да ви ппокажа таблото на снимка,обаче неможах да я кача, и тъй де,сега отварям вестника и ще търся компетентни хорица,много благодаря за отговорите вии,просто наистина се обърках
 ,мойта първоначална идея беше бушона да се смени с някакъв друг вид,към който няма начин да се закачат наглите типове,ама нали хич не ги разбирам,та не съм сигурен може ли да стане така,мъчих се да ви ппокажа таблото на снимка,обаче неможах да я кача, и тъй де,сега отварям вестника и ще търся компетентни хорица,много благодаря за отговорите вии,просто наистина се обърках  

) и си
 ) и си 

. (Не го експериментирай), че ако не внимаваш прави точкова заварка
 . (Не го експериментирай), че ако не внимаваш прави точкова заварка