denuchi написа:Тази процедура сам ли е направи или идваха някакви майстори. С махането на тръбите и байпаса. Мислиш ли системата да е ползваш и за охлаждане.Байпаса го правиха момчетата на Ванко и им отне има-няма 2 часа
 за една тръбичка
 за една тръбичка   Направи ми впечатление, че нещо се смутиха от сорта че са изпуснали фреона и от там тръгнаха подозренията ми че нещо не е наред със зареждането и...
 Направи ми впечатление, че нещо се смутиха от сорта че са изпуснали фреона и от там тръгнаха подозренията ми че нещо не е наред със зареждането и...

от подобен тип/.
 от подобен тип/. 

Нещата за мен стоят така, просто са изнесли съпротивлението в близост до колектора и ако върши работа - добре, ако не - сигурно си мислят че няма да ме видят повече
 Нещата за мен стоят така, просто са изнесли съпротивлението в близост до колектора и ако върши работа - добре, ако не - сигурно си мислят че няма да ме видят повече   Даже не са си направили труда да сложат някво шаблонно, камоли да го нагласят на някво съответствие от рода на 40С на водата да отговаря на 20С на дистанционното.
 Даже не са си направили труда да сложат някво шаблонно, камоли да го нагласят на някво съответствие от рода на 40С на водата да отговаря на 20С на дистанционното.