• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
EDI - майстор
Има хромирани видии, в комплектите обикновено слагат такива.Има и пеперуди хромирани или кадмирани, виждал съм в магазините.
root666 - специалист
Аз съм закрепвал аксесоари в банята без дюбел. Жал ме беше да дупча чисто новите плочки, и дупчих във фугите, които са 3-4 мм. След това ти пълня със същата фугираща смес и завивам винта. Като изсъхне, мисля че става достатъчно здраво и на срез и на опън. Малко снимки:

http://magratea.snimka.bg/properties/ba ... 9.15464685

Душа е закрепен така, ринга за кърпата и една ъглова лавичка.
vesel - специалист
С черни рапидки за ГК също съм закрепвал аксесоари в плочки. Става достатъчно здраво за поставки за сапун, полички и др дреболии. За хавлииници обаче слагам дюбели.
muki - напреднал
ако под плочките е ГК пробивам с бургия за стъкло по-бързо става,ако е друго отдолу,както колегите казаха вече, че ако бургията я пипне бетон или тухла .......
mirk - майстор
vesel написа:
С черни рапидки за ГК също съм закрепвал аксесоари в плочки. Става достатъчно здраво за поставки за сапун, полички и др дреболии. За хавлииници обаче слагам дюбели.
Не ръждясват ли :?
jekasus - майстор
mirk написа:
vesel написа:
Не ръждясват ли :?
Те и в гипскартона ръждясват.
Всъщност ги исползват като универсално средство за закрепване навсякъде.

Прикачен файл

Photo-0154.jpg
Photo-0154.jpg (9.14 KиБ) Видяна 3139 пъти

Прикачен файл

Photo-0153.jpg
Photo-0153.jpg (9.42 KиБ) Видяна 3139 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Закрепване на аксесоари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: