Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.

харесва ли ви тавана ?

10%
не , отвратително е мразя гипс картон , завъжда всякакви йоркипета
5
37%
да
18
10%
горе долу , но повече горе
5
6%
не разбирам от популацията на мигриращите пингвини
3
14%
след още 5 ракии да
7
8%
по-готино щеше да е с венецианска мазилка
4
14%
ще помисля 3 дни, и тогава ще отговоря
7

Общо гласове: 49

housedoktor - майстор
Браво,постарал се е човека.Тавана е добро изпълнение , за дизайна-всеки има различен вкус.Бойлера ме притеснява,1 во липсата на връзки (изцяло ППР) 2 хубаво беше да има розетки,откъдето излизат тръбите.Иначе е супер =D>
$64EN - специалист
Bechev написа:
Супер е!Но бойлера :shock: нещо не се пасва с остановката.Трабата на отходната вода на вграденото казанче има много гадна чупка.
въпроса с чупката май го обсъждахме вече преди известно време :)
Браво,постарал се е човека.Тазвана е добро изпълнение , за дизайна-всеки има различен вкус.Бойлера ме притеснява,1 во липсата на връзки (изцяло ППР) 2 хубаво беше да има розетки,откъдето излизат тръбите.Иначе е супер

за розетки въобще не се бях сетил . наистина щеше да стоят много добре

благодаря момчета радвам се че ви харесва :roll:
PIP - майстор
По принцип се въздържам от коментари относно личния избор на който и да е, но тая баня за мен е един КИЧ. Много излишна работа и хвърлени пари на вятъра. Лично мнение.
Илиян Илиев™ - майстор
Не е лоша банята. Само дето в последно време се навъдиха много летящи чинии по таваните и човек почва да се чуди дали един и същи таван не е сниман в различни разцветки. :?
Тани - модератор
Лично аз предпочитам PVC таван , когато става въпрос за баня , но все пак клиентите решават какво ще зяпат докато си свиркат под душа :-D

Браво за майсторлъка! Майсторско изпълнение! Само мазилката на тавана не ми харесва! Ако беше венецианска щеше наистина да е по-добре. Дори с латекс според мен би изглеждала по-добре!

Колкото до бойлера- дори както си е с PPR тръбите е добре , само е трябвало да се сложат за връзка с бойлера холендри. Има ги и в PPR изпълнение и направо се лепят за тръбите . Така съединението остава разглобяемо!

Изображение Изображение

Изображение
$64EN - специалист
за съжаление изгоря нагревателя и направихме корекции :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Стелко - специалист
колега би ли показал как започваш под на баня по диагонал, че така го усукваш ?
Тани - модератор
Докато не се видят и другите две стени не може да се прецени дали е усукан!

$64EN съжалявам , че се оказах лош пророк :|
$64EN - специалист
Стелко написа:
колега би ли показал как започваш под на баня по диагонал, че така го усукваш ?
здрасти
на тази баня не съм полагал аз плочките .иначе пода си го почваш примерно от сифона горе долу така
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
$64EN съжалявам , че се оказах лош пророк
еми поне вече бойлера е със сменен нагревател и може да се сваля по всяко време и няма опасност от спукани меки връзки :)
Стелко - специалист
сега разбрах, и тази ти баня е така :megaeek: ,чертата която си нарисувал сигурно е за лепилото, страшен си

Тема "таван от гипс картон в една баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: