Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bulhomes2 - майстор
Има ли реле, което при повишаване на шума (звука) над определени граници да отваря или затваря верига?

Мисълта, която ми се върти в главата е следната. В момента правя къща за гости. Къщата е в леко заселен район, но все пак има съседи. От опита ми досега ми е ясно, че както и да обясниш на гостите, че по двора не е желателно да се дивее през нощта - алкохола си казва своето и желанието да те видят всички колко си се напил около 3-4 ч става неустоимо. Та идеята ми е с такова реле и магнитни прекъсвачи на прозорците при силна музика ако прозорец бъде отворен да спира няколко от колоните (6 съм приготвил). При нормално ниво на звука обаче трябва да може да се отварят спокойно.
stiv1961 - майстор
Ми колега,щом си приготвил шест колони какво очакваш-гостите да седнат и да си говорят за плетка ли?И то в 3 сутринта......
ArturDent - Почти Безобиден
bulhomes2, има начин, датчик и управление.
При толкова автоматични неща - топло и т.н. направо влизаш в промишлената автоматизация.
Сериозно се замислям дали да не ти предложа една оферта.
Компютър (може стар), 8+8+8... входа (аналогови и цифрови) плюс 8+8+8... управления и си готов.
bulhomes2 - майстор
Stiv, говорим за качествено озвучаване. Вътре могат да правят каквото си искат - за това го правя, но вън всички имат право на почивка. Артър, компютър съм предвидил, Даже вече съм взел няколко кила кабели и разклонители за плазмата, проектора, цифровата и усилвателя. Иначе давай оферта - падам си по автоматизациите.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Stiv, говорим за качествено озвучаване. Вътре могат да правят каквото си искат - за това го правя, но вън всички имат право на почивка.
Качествено,качествено-колко да е качествено?Пърпъл не ти ли звучи волумето на ,,max" значи не е Пърпъл :)
Шегувам се,разбира се-обожавам да ги слушам на ,,max"

Тема "Акустично реле???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: