Всички имаме коли, нали ?
новия12 - специалист
темата и мен ме вълнува... преди месеци ходих да видя една кола в един гараж в едно село дето е завряно като в г....оказа се че не е гараж а е плевня от преди безброи години... и като по приключенските филми едвам открих возилото почти затрупано от всевъзможни неща.... оказа се че е BMW около 1930 -1940 година. на пръв поглед нямаше много липси . дървени греди от вътре по купето и изметнати дървени табли. двигател и ходова част си има. фарове стопове и брони също. арматурата също му стои. от седалките са останали само пружините - никакъв плат никъде . само по тавана тук таме останки от червен плюш...
проблема е че нещо в преговорите за купуване не върви... оказаха се няколко наследника - от тия калмуци дето им се въртят в главите едни цифри ...и за сега няма развитие... мога да снимам находката - и да коментираме заедно дали цената е разумна...
taran - специалист
Снимай,снимай,поне в снимки да остане,че тези тикви дето за останките от нещо искат пари като за съваршенно запазен екземпляр.Преди една-две седмици ме водиха да гледам един Швролет Импала от края на 50-те,беше доста кофти изкърпен,двигателя не работеше,но беше поправим.Човека му търсеше около 7500.Мушмороците дето ме водиха не предупредиха да взема нещо за снимане,та снимки няма.
Dewalt - специалист
Снимаи
Интерес има към баварецо
новия12 - специалист
:shock: утрепа ми се сякво желание - днес като отидох да я снимам ми поискаха вече 10 000 евро - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЕВРА... да..- да няма грешка... :shock:
:shock:
Dewalt - специалист
Я да видим за какво искат 10 еврака.
Може и да си заслужава,но............
Пусни снимки
housedoktor - майстор
Преди 15 години едни приятели реставрираха Шеви Импала .Лично мен тази кола ужасно много ме кефеше .С размери на самолетоносач и с лампово радио вътре :).Помня ,че и взеха добри пари в Германия на времето

Прикачен файл

1966 Impala.jpg
1966 Impala.jpg (44.34 KиБ) Видяна 3998 пъти
taran - специалист
housedoktor написа:
Преди 15 години едни приятели реставрираха Шеви Импала .Лично мен тази кола ужасно много ме кефеше .С размери на самолетоносач и с лампово радио вътре :).Помня ,че и взеха добри пари в Германия на времето
Тази дето я гледах беше по-дърта и четриврата,с големи криле отзад.И много никел отстрани.
Bavarcho - напреднал
Dewalt написа:
Снимаи
Интерес има към баварецо
Ако можеш направи една две снимки на БМВ-то да видиме кой модел е.
Dewalt - специалист
Направих покупка колеги.
Не една ами две :rolleyes:
Заложих на Москвич
Моделите са 407 - прекрасна кола,както и 408 с 4-те фара.
И двата автомобила са спрени от движение.
Взех ги изгодно- така да се каже на пазарлък - дедката искаше да почисти гаража на вилата.
По този повод сега - купувам москвич 408 с 4-те фара.
Може да е на трупчета,може да е в движение,да е спрян - всякакви вариянти ме устроиват - стига да се разберем за цената с човека.Мога да заделя до 800 лв.
Понеже има доста хора тук от различни краища на БГ ще се радвам ако някои удари рамо.
25th Hour - специалист
408
Това е трудно да се намери. Аз доста време търсих такъв, но е тегаво. Очаквам информация за човек, който никелира детайли, което е основен проблем и до момента не знам някой истински да го прави..... ако ми дадат информацията ще имаш жокер от мен... за тоя модел е задължителен...

Тема "Реставриране на автомобил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: